5 Συμβουλές για να εξασφαλίσετε τον Τέλειο Υψηλό Διαλογισμό

Σε συνεργασία με το The Fresh Toast

Εάν κάνετε την έρευνά σας και ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ενισχύσετε την πρακτική διαλογισμού σας με λίγη βοήθεια από τα ζιζάνια.

Η μαριχουάνα και ο διαλογισμός είναι συγγενικά πνεύματα κατά κάποιο τρόπο. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν και τα δύο χωριστά για να βρουν μια αίσθηση γαλήνης, ηρεμίας και την αίσθηση ότι είναι παρόντες τη στιγμή. Η μαριχουάνα έχει επίσης εμφυσηθεί σε πολλές μορφές διαλογισμού όλα αυτά τα χρόνια.

Το Weed έχει πνευματικές ρίζες στον διαλογισμό που χρονολογούνται από μερικούς από τους παλαιότερους πολιτισμούς διαλογισμού. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το VICE, «Οι Βέδες—ιστορικά κείμενα που γράφτηκαν στην Ινδία γύρω στο 1500 π.Χ.—ονομάζουν την κάνναβη ως ένα από τα πέντε ιερά φυτά».

Ενώ ο διαλογισμός και η μαριχουάνα συνδέονται, δεν σημαίνει ότι όταν κάνεις ένα μπονγκ ριπ και κλείσεις τα μάτια σου θα βρεις το ζεν σου. Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε μαριχουάνα για να αυξήσετε τον διαλογισμό σας, πρέπει να κοιτάξετε βαθύτερα τις πρακτικές διαλογισμού και πώς η μαριχουάνα επηρεάζει το μυαλό και το σώμα σας.

Για να έχετε μια επιτυχημένη και ουσιαστική πρακτική διαλογισμού με τη μαριχουάνα, πρέπει να κάνετε λίγο προγραμματισμό. Αλλά αν κάνετε την έρευνά σας και ακολουθήσετε αυτές τις πέντε συμβουλές, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ενισχύσετε την πρακτική διαλογισμού σας με λίγη βοήθεια από τα ζιζάνια.

Διαλογισμός
Φωτογραφία από τον Jared Rice μέσω Unsplash

Πάρτε τη σωστή δοσολογία

Ίσως η πιο σημαντική κατευθυντήρια αρχή κατά τον συνδυασμό μαριχουάνας και διαλογισμού είναι η λήψη της σωστής δόσης. Η ποσότητα μαριχουάνας που χρειάζεστε για τον διαλογισμό σας εξαρτάται ακριβώς από το πόσο ψηλά πιστεύετε ότι πρέπει να είστε για την εξάσκηση. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει η μικροδοσολογία για να έχουν κάποια ηρεμιστικά αποτελέσματα χωρίς να αλλοιώνονται πολύ διανοητικά, ενώ άλλοι προτιμούν να είναι εντελώς υψηλά όταν προσπαθούν να βρουν εσωτερική γαλήνη.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς μπορεί η κάνναβη να σας βοηθήσει να ανεβείτε την πρακτική διαλογισμού σας στο επόμενο επίπεδο

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, υπάρχουν βήματα και οδηγοί για τη σωστή μικροδοσολογία (1 έως 2,5 mg THC) και τη μακροδοσολογία (10 mg THC και άνω). Το κλειδί είναι να γνωρίζετε τον στόχο σας και να καταναλώνετε με πρόθεση, αντί να βάζετε απλώς ένα τυχαίο βρώσιμο και να ελπίζετε για το καλύτερο. Ο σωστός προγραμματισμός δοσολογίας σε συνδυασμό με τη σωστή πρακτική μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επιλέξτε το στέλεχος για να ταιριάζει με την πρακτική σας

Υπάρχουν διάφορα είδη διαλογισμού, όλα με διαφορετικούς στόχους. Ορισμένοι διαλογισμοί προσανατολίζονται στην αναπνοή πιο συνειδητά, ενώ άλλοι διαλογισμοί βοηθούν στη δημιουργία μιας καθαρής ηρεμίας. Ακριβώς όπως υπάρχουν διαφορετικοί τύποι διαλογισμού, υπάρχουν εξίσου πολλά (και περισσότερα) στελέχη μαριχουάνας για να επαινέσουν την πρόθεσή σας.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Μάλλον δεν συνειδητοποιήσατε ότι η κάνναβη εξημερώθηκε πριν από πολύ καιρό

Προηγουμένως αναφέραμε τα 10 καλύτερα στελέχη ζιζανίων για διαλογισμό. Αυτά περιλαμβάνουν τα πάντα, από το δημοφιλές και καταπραϋντικό Βόρειο Σέλας μέχρι τον τρελό και συγκλονιστικό Σαμάνο, αλλά έχετε κατά νου ότι αυτή η επιλογή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τους προσωπικούς σας στόχους. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς αντιδράτε σε διαφορετικά στελέχη, ίσως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με ένα καλά ισορροπημένο υβρίδιο με υψηλά επίπεδα CBD, καθώς η CBD είναι γνωστό ότι βοηθά στην ηρεμία του μυαλού και του σώματος.

Βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκούραστοι και ήρεμοι πριν ανεβείτε την προπόνηση

Ο διαλογισμός έχει να κάνει με το να δίνεις τόνο και να είσαι γνήσιος και αφοσιωμένος στον χρόνο σου στο διαλογισμό. Δεν μπορεί να βιαστεί ή να προσποιηθεί, και το ζιζάνιο δεν θα σας βάλει μαγικά στη διάθεση για διαλογισμό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσατε για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα της ημέρας σας ή τουλάχιστον μην τα αφήσετε να καθυστερήσουν.

Διαλογισμός
Φωτογραφία από την cottonbro από την Pexels

Φροντίστε να θέσετε σε παύση όλες τις συνομιλίες και να δέσετε τις χαλαρές άκρες. Το μυαλό μας τείνει να περιπλανάται και μπορεί να μεγεθύνεται όταν είναι ψηλά. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι έχετε ολοκληρώσει τις υποθέσεις σας και βρίσκεστε σε ένα ήρεμο μέρος, ώστε να μπορείτε να τα δώσετε όλα για να βρείτε την εσωτερική γαλήνη – τουλάχιστον για λίγο ούτως ή άλλως.

Ρυθμίστε τη διάθεση πριν ανεβείτε, όχι μετά

Μια συμβουλή για να διασφαλίσετε έναν επιτυχημένο και ευτυχισμένο διαλογισμό είναι να δημιουργήσετε μια ήρεμη διάθεση στον χώρο διαλογισμού σας και να τη ρυθμίσετε πριν φτάσετε στα ύψη. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να κάνετε διαλογισμό οπουδήποτε, αλλά βοηθάει να έχετε έναν ήρεμο χώρο, ειδικά αν είστε πιο νέοι στο διαλογισμό. Τα κεριά ή το θυμίαμα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και οι αρμονικοί ήχοι είναι όλα χρήσιμα, αλλά επιλέξτε αυτό που σας φαίνεται σωστό.

Το πιο σημαντικό, κάντε το πριν φτάσετε ψηλά. Διαφορετικά, μπορεί να παρασυρθείτε από τη διαδικασία και να χάσετε εντελώς την εστίαση στην εργασία που έχετε. Σκεφτείτε να ολοκληρώσετε τον χώρο διαλογισμού σας και στη συνέχεια να ανεβείτε ψηλά σε αυτόν τον χώρο για να φτιάξετε περαιτέρω τη διάθεση και να χαλαρώσετε.

Προγραμματίστε σωστά την ώρα του διαλογισμού σας

Όσον αφορά τη διάρκεια της πρακτικής διαλογισμού σας, μπορείτε να κάνετε διαλογισμό για μόλις ένα λεπτό και πάνω από αρκετές ώρες. Είναι καλύτερο να έχετε μια καλή ιδέα για το πόσο καιρό θα θέλατε να (και έχετε χρόνο να) διαλογιστείτε. Αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τον κατάλληλο χρόνο για ολόκληρη τη δραστηριότητα.

Εκτός από τον χρόνο διαλογισμού, πρέπει να γνωρίζετε τον χρόνο που χρειάζεται για να καταναλώσετε μαριχουάνα και πόσο χρόνο χρειάζεται για να νιώσετε τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, εάν καπνίζετε, πιθανότατα πρέπει να προσθέσετε ένα ρυθμιστικό διάλυμα 15 λεπτών προτού κάνετε διαλογισμό για να σας αφήσει το χρόνο να καπνίσετε και να αρχίσετε να αισθάνεστε τα αποτελέσματα. Τα φαγώσιμα απαιτούν πιο προηγμένο σχεδιασμό και αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε φαγώσιμα πριν από μια πρακτική διαλογισμού, είναι καλή ιδέα να έχετε ένα χαλαρό παράθυρο, καθώς δεν υπάρχει ακριβής επιστήμη για να καθορίσει πότε θα ξεκινήσει ένα φαγώσιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Το φρέσκο ​​τοστ

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.