7 Κορεάτικες συμβουλές ομορφιάς για λαμπερό δέρμα

Όταν σκεφτόμαστε την κορεάτικη περιποίηση της επιδερμίδας, σκεφτόμαστε αυτόματα αψεγάδιαστο, λαμπερό και νεανικό δέρμα. Οι άνθρωποι έλκονται φυσικά προς αυτό το είδος φροντίδα του δέρματος δεδομένου ότι γνωρίζουν πώς μοιάζουν οι Κορεάτες με το δέρμα τους. Είτε πρόκειται για K-dramas είτε K-pop, όλα αυτά τα αστέρια έχουν αψεγάδιαστο δέρμα. Και φυσικά, ποιος τύπος ανθρώπου δεν θέλει να συμβεί το ίδιο στο δέρμα του; Για να πετύχετε αυτή την κορεατική επιδερμίδα, ακολουθούν πέντε κορεατικές συμβουλές ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Πριν από οτιδήποτε άλλο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενυδάτωση είναι το κλειδί για να έχετε λαμπερό υγιές δέρμα. Μην παραλείπετε ποτέ αυτή τη συμβουλή, καθώς αυτός είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πετύχετε αυτό το κορεάτικο δέρμα. Λοιπόν, πώς ακριβώς η ενυδάτωση βελτιώνει το δέρμα; Ακολουθούν διάφορα οφέλη που προσφέρει το πόσιμο νερό:

  • Αποτρέπει τη χαλάρωση του δέρματος
  • Διώχνει τις τοξίνες από το σώμα
  • Διατηρεί μια καλή ισορροπία pH στο δέρμα
  • Ελαστικοποιεί το δέρμα
  • Προσφέρει υγρασία στο δέρμα
  • Προλαμβάνει την ακμή

2. Κάντε κινήσεις χτύπημα αντί να τρίβετε το προϊόν περιποίησης στο πρόσωπο

Ενώ τρύπημα Το skincare onto the skin είναι μια ιαπωνική τεχνική, χρησιμοποιείται ευρέως και στην Κορέα. Αυτή η μέθοδος αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά προϊόντα περιποίησης του δέρματος και εμποδίζει το δέρμα να σέρνεται και να τραβιέται. Είναι επίσης λιγότερο επιβλαβές από το τρίψιμο.

Το δέρμα απορροφά καλύτερα τα προϊόντα του δέρματος όταν χτυπιέται λόγω της διεγερμένης ροής του αίματος.

3. Κάντε τακτικά απολέπιση

Ένας τρόπος για να πετύχετε αυτό το κορεάτικο δέρμα είναι η τακτική απολέπιση του προσώπου. Λόγω εξωτερικών παραγόντων όπως η βρωμιά και η ρύπανση, κολλάει πάνω στο δέρμα.

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα επανορθώνεται φυσικά και με τη σειρά του, το δέρμα μένει με νεκρά κύτταρα. Η συσσώρευση νεκρών κυττάρων του δέρματος θα κάνει το δέρμα θαμπό και ξηρό, επομένως ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτά είναι η τακτική απολέπιση.

Στην κορεάτικη περιποίηση της επιδερμίδας, συνιστάται η απολέπιση προσώπου μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Η υπέρβαση αυτής της συχνότητας θα προκαλέσει σπάσιμο του δέρματος, ξηρότητα, ερεθισμό και κόκκινο.

4. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο διπλού καθαρισμού

Η μέθοδος διπλού καθαρισμού είναι μέρος της πάντα διάσημης κορεατικής ρουτίνας περιποίησης δέρματος 12 βημάτων. Ο λόγος για τον οποίο οι Κορεάτες κάνουν αυτό το βήμα είναι να βεβαιωθούν ότι το δέρμα τους καθαρίζεται σωστά κατά την προετοιμασία για άλλα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Όσο περισσότερο καθαρίζεται το δέρμα, τόσο καλύτερη είναι η απορρόφησή του.

Αυτή η μέθοδος αποτελείται από δύο βήματα: πρώτον, το πρόσωπο καθαρίζεται με ένα καθαριστικό με βάση το λάδι. και δεύτερον, χρησιμοποιείται καθαριστικό με βάση το νερό.

Ένα καθαριστικό με βάση το λάδι μπορεί να αφαιρέσει το επίμονο μακιγιάζ καθώς και προϊόντα με SPF, ενώ ένα καθαριστικό με βάση το νερό αφαιρεί τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει στο πρόσωπο, όπως ιδρώτα και ρύπους.

5. Χρησιμοποιήστε επιθέματα για σπυράκια για την ακμή

Το να σκάσει τα σπυράκια δεν είναι ποτέ καλή ιδέα καθώς αυτό αφήνει σημάδια στο πρόσωπο. Εκτός από το να σκάει ή να μαζεύει σπυράκια, ένας τρόπος που προκαλεί ουλές είναι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Μια εύκολη και απλή λύση για αυτό είναι η χρήση επιθεμάτων για σπυράκια.

Ένα έμπλαστρο σπυριών έχει πολλά οφέλη σε αυτό. Κυρίως, εμποδίζει τους ανθρώπους να μαζεύουν τα σπυράκια τους. Τα μπαλώματα σπυριών αποστραγγίζουν επίσης το πύον από τα σπυράκια και τα θεραπεύουν ταυτόχρονα. Μερικά επιθέματα για σπυράκια συνοδεύονται επίσης με SPF για να προστατεύουν τα σπυράκια από τις ακτίνες UV και να τα εμποδίζουν να μαυρίσουν.

6. Η επένδυση στη φυσική περιποίηση του δέρματος είναι μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές ομορφιάς της Κορέας που πρέπει να ακολουθήσετε

Ενώ τα προϊόντα περιποίησης δέρματος φαρμακείων μπορεί να είναι πολύ φθηνότερα σε σύγκριση με τα ακριβά κορεάτικα προϊόντα περιποίησης δέρματος, η τιμή θυσιάζει την ποιότητά τους.

Η πλειονότητα των προϊόντων περιποίησης δέρματος των φαρμακείων περιέχουν επιβλαβή συστατικά όπως αλκοόλ και parabens. Έτσι δεν αξίζει τον κόπο να αποθησαυρίσετε τέτοια προϊόντα αφού περιέχουν πολλά σκληρά συστατικά. Θα ήταν καλύτερο να επενδύσετε σε προϊόντα περιποίησης δέρματος που είναι λίγο πιο ακριβά από τα περισσότερα. Το καλό με αυτό είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να εφαρμόζουν προϊόντα στο δέρμα τους που είναι ασφαλή.

Υπάρχουν πολλές κορεατικές επωνυμίες περιποίησης δέρματος που προσφέρουν προϊόντα που είναι απαλλαγμένα από σκληρότητα και χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά. Τα COSRX, Innisfree, Nature Republic, Whamisa, Aromatica, Pestlo, Dr. Different, Purito, Huxley και Glow Recipe είναι μερικά παραδείγματα τέτοιων εμπορικών σημάτων.

7. Δημιουργήστε μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας

Τέλος, η ανάπτυξη μιας ρουτίνας περιποίησης είναι απαραίτητη για την επίτευξη της κορεατικής γυάλινης επιδερμίδας. Όπως υπονοεί η ίδια η λέξη, μια ρουτίνα είναι κάτι που πρέπει να γίνεται θρησκευτικά. Ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο τα προϊόντα περιποίησης μπορούν να κάνουν τη μαγεία τους στο δέρμα είναι εάν χρησιμοποιούνται συνεχώς.

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τόσο το πρωί όσο και το βράδυ έχει αποδειχθεί ότι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για τους ανθρώπους, καθώς μεγιστοποιεί τη συχνότητα χρήσης. Πέρα από αυτό, σκοπός της πρωινής και της βραδινής ρουτίνας είναι η προστασία του δέρματος.

Μια πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας προστατεύει το δέρμα από επιβλαβή στοιχεία όπως οι ακτίνες UV, η βρωμιά και η ρύπανση. Μια νυχτερινή ρουτίνα, από την άλλη πλευρά, επικεντρώνεται στη θεραπεία δερματικών προβλημάτων πριν τα κύτταρα αναγεννηθούν ενώ ένα άτομο κοιμάται.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *