8 τρόποι για να αυξήσετε την αφοσίωση στο TikTok: Συμβουλές για να αποκτήσετε περισσότερες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις

Το TikTok είναι μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων που κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με φίλους και να μοιραστείτε το δημιουργικό σας περιεχόμενο. Εάν θέλετε να αυξήσετε την αφοσίωση σας στο TikTok, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα συζητήσουμε 8 τρόπους για να αυξήσετε την αφοσίωση στο Tiktok λαμβάνοντας περισσότερες προβολές, likes και κοινοποιήσεις στα βίντεό σας!

Πηγή: https://pixabay.com/photos/tiktok-social-media-app-tik-tok-5323007/

#1: Χρησιμοποιήστε Hashtags

Τα hashtags είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε το περιεχόμενό σας σε περισσότερα άτομα. Όταν χρησιμοποιείτε hashtags, φροντίστε να χρησιμοποιείτε αυτά που σχετίζονται με το βίντεό σας και θα προσεγγίσουν το κοινό-στόχο σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας hashtag για να προωθήσετε ένα συγκεκριμένο βίντεο ή καμπάνια.

Συμπεριλαμβάνοντας hashtags στα βίντεό σας, είναι πιο πιθανό να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να λάβετε περισσότερες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή τα άτομα που αναζητούν συγκεκριμένο περιεχόμενο θα μπορούν να βρουν το βίντεό σας πιο εύκολα.

#2: Χρησιμοποιήστε δημοφιλείς ήχους

Οι ήχοι αποτελούν μεγάλο μέρος της εμπειρίας TikTok. Όταν χρησιμοποιείτε δημοφιλείς ήχους στα βίντεό σας, θα τους κάνει πιο απολαυστικούς για τους θεατές και θα σας βοηθήσει επίσης να έχετε περισσότερες προβολές. Μπορείτε να βρείτε δημοφιλείς ήχους κάνοντας αναζήτηση στην εφαρμογή TikTok ή ανατρέχοντας στην ενότητα “Ήχοι” στη σελίδα Εξερεύνηση, καθώς αυτοί θα εμφανίζονται κατά σειρά δημοτικότητας.

Κατά τη στιγμή της γραφής, μερικοί από τους πιο δημοφιλείς ήχους TikTok περιλαμβάνουν το ” της LizzoΣχετικά με το Damn Time», του Χάρι Στάιλς «Οπως ήταν“και της Κέιτ Μπους”Τρέχοντας επάνω σε αυτόν τον λόφο», όπως αναφέρει το Fanbytes.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν δημοφιλή ήχο στο βίντεό σας, βεβαιωθείτε ότι το υπόλοιπο περιεχόμενο είναι υψηλής ποιότητας, ώστε οι χρήστες να θέλουν να το παρακολουθήσουν μέχρι το τέλος. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να παρακολουθούν και να μοιράζονται βίντεο με ήχους που τους αρέσουν. Επομένως, η χρήση δημοφιλών ήχων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αφοσίωση στο TikTok.

#3: Συνεργαστείτε με άλλους χρήστες

Η συνεργασία με άλλους χρήστες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε περισσότερες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις στα βίντεό σας. Όταν συνεργάζεστε με κάποιον, ουσιαστικά επεκτείνετε την εμβέλειά σας και στους οπαδούς του. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα εκτεθούν στο περιεχόμενό σας, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένη αφοσίωση.

Για να βρείτε συνεργάτες, μπορείτε να αναζητήσετε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα ή παρόμοιο αριθμό ακολούθων με εσάς. Μόλις βρείτε κάποιον με τον οποίο θα θέλατε να συνεργαστείτε, επικοινωνήστε μαζί του και δείτε αν ενδιαφέρεται να κάνετε μαζί ένα βίντεο.

#4: Χρησιμοποιήστε ανερχόμενα θέματα

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συμμετέχετε στη συζήτηση από το να χρησιμοποιείτε μοντέρνα θέματα στα βίντεό σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε περισσότερες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις, καθώς οι άνθρωποι θα αναζητούν περιεχόμενο σχετικό με το θέμα. Για να μάθετε ποιες είναι οι τάσεις, μπορείτε να ελέγξετε την ενότητα “Τάσεις” στη σελίδα Εξερεύνηση ή να αναζητήσετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Όταν χρησιμοποιείτε μοντέρνα θέματα, βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε τη δική σας μοναδική περιστροφή στο περιεχόμενο. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους και να ενθαρρύνετε περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθήσουν τα βίντεό σας.

#5: Δημοσίευση στους Optimal Times

Όχι μόνο θα πρέπει να παρακολουθείτε τα πιο δημοφιλή, αλλά θα πρέπει επίσης να δημοσιεύετε τα βίντεό σας την καλύτερη στιγμή για να έχετε περισσότερες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις. Η καλύτερη ώρα για ανάρτηση στο TikTok είναι τις ώρες αιχμής, που είναι συνήθως το βράδυ με την καλύτερη ώρα για ανάρτηση την Πέμπτη στις 22:00 EST, σύμφωνα με το USA Today. Η ίδια πηγή θεωρεί ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι χρόνοι ανάρτησης TikTok:

  • Δευτέρα: 1 π.μ. EST
  • Τρίτη: 12 μ.μ. EST
  • Τετάρτη: 10 π.μ. EST
  • Πέμπτη: 10 μ.μ. EST
  • Παρασκευή: 6 μ.μ. EST
  • Σάββατο: 2 μ.μ. EST
  • Κυριακή: 7 μ.μ. EST

Αντιστοιχίζοντας το πρόγραμμα αναρτήσεών σας με το πότε τα άτομα είναι πιο ενεργά στην εφαρμογή, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να δείτε τα βίντεό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή θα υπάρχουν περισσότερα άτομα στο διαδίκτυο για να δουν το περιεχόμενό σας και να ασχοληθούν με αυτό μόλις δημοσιευτεί.

#6: Αγοράστε Likes, προβολές και ακόλουθους TikTok

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται αντιφατικό αν προσπαθείτε να προσεγγίσετε πραγματικούς χρήστες του TikTok, η αγορά επισημάνσεων likes, προβολών και ακολούθων μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην αύξηση της αφοσίωσης σας. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν έχετε περισσότερα likes, προβολές και ακόλουθους, τα βίντεό σας είναι πιο πιθανό να τα δουν άτομα που κάνουν κύλιση στην εφαρμογή.

Όταν αγοράζετε likes, προβολές και ακόλουθους του TikTok από μια αξιόπιστη πηγή όπως η Celebian, θα είναι όλοι πραγματικοί χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενό σας εάν το δουν στη ροή τους.

Εκτός από την αύξηση της αφοσίωσης σας, η αγορά επισημάνσεων, προβολών και οπαδών του TikTok μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εμφανιστείτε στην εφαρμογή. Όταν έχετε μεγάλο αριθμό “μου αρέσει”, προβολές και οπαδούς, το TikTok είναι πιο πιθανό να εμφανίζει τα βίντεό σας στη σελίδα “Εξερεύνηση” και σε άλλες περιοχές της εφαρμογής. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε ακόμη περισσότερες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις.

#7: Χρησιμοποιήστε τις διαφημίσεις TikTok

Αν θέλετε να προσεγγίσετε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό με τα βίντεό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαφημίσεις TikTok. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις προβολές, τις προτιμήσεις και τα κοινόχρηστά σας, καθώς θα μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία με τις διαφημίσεις σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να στοχεύσετε άτομα με βάση την τοποθεσία, την ηλικία, τα ενδιαφέροντά τους και άλλα. Αυτό θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις σας προβάλλονται από άτομα που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό σας.

Όταν χρησιμοποιείτε διαφημίσεις TikTok, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε δημιουργικά γραφικά και έναν εντυπωσιακό τίτλο για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε μια παρότρυνση για δράση, ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν τι θέλετε να κάνουν αφού παρακολουθήσουν τη διαφήμισή σας.

#8: Δημοσιεύστε τακτικά

Αν και μπορεί να είναι αποθαρρυντικό να έχετε μικρή αφοσίωση στα βίντεό σας, είναι σημαντικό να συνεχίζετε να δημοσιεύετε τακτικά αν θέλετε να αυξάνετε τις προβολές, τα likes και τα share σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όσο περισσότερα βίντεο έχετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να δουν οι άνθρωποι και να ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας.

Ακόμα κι αν λαμβάνετε μόνο λίγες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις σε κάθε βίντεο, με την πάροδο του χρόνου αυτό μπορεί να αυξήσει την αφοσίωση. Επομένως, μην τα παρατάτε και συνεχίστε να δημοσιεύετε τακτικά!

Τελικές σκέψεις

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε την αφοσίωση στο TikTok. Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε περισσότερες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και κοινοποιήσεις στα βίντεό σας. Έχετε άλλες συμβουλές για την αύξηση της αφοσίωσης στο TikTok; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Αποποίηση ευθύνης: Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται σε εσάς από Bizitron.com. Για απορίες επικοινωνήστε στο contact@bizitron.com

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.