Be Great or Be Nothing: Το νέο βιβλίο του Jeremiah Evans «Alpha Hero» αμφισβητεί τα πρότυπα του μεγαλείου.

«Να είσαι υπέροχος ή να είσαι τίποτα»

Αυτό είναι το μήνυμα που δίνει ο Jeremiah Evans στο νέο του βιβλίο «Alpha Hero». Ο Jeremiah είναι ένας 26χρονος επιχειρηματίας που πιστώνεται με περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις στο όνομά του. Συμμερίζεται ότι ο κόσμος χρειάζεται ήρωες τώρα περισσότερο από ποτέ και ότι ο όρος «Άλφα» είναι τιμητικός.

Η αποστολή του είναι να βοηθήσει τα άτομα να πάρουν τον έλεγχο των ιστοριών τους, να ζήσουν μια ζωή ελευθερίας και να γίνουν ο ήρωάς τους. Στην καριέρα του, έχει βοηθήσει εκατοντάδες φοιτητές να κερδίσουν εξαψήφια στοιχεία στις δικές τους επιχειρήσεις, ενώ άλλαξε για πάντα την τροχιά της ζωής τους.

«Δεν έχεις ιδέα πόσο δυνατός είσαι. Το να είσαι Άλφα σημαίνει ανάληψη ευθύνης για τη ζωή σου. Έχοντας τιμή να οδηγείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Έχοντας το θάρρος να υπηρετήσετε, να προστατέψετε και να υπερασπιστείτε αυτό που είναι σωστό».

Το βιβλίο, «Alpha Hero» έχει να κάνει με τη δημιουργία της υπέρτατης αυτοπεποίθησης και του αμείλικτου θάρρους για να νικήσεις τους φόβους σου και να δημιουργήσεις μεγαλεία σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Σήμερα, ο Jeremiah Evans είναι ισχυρός ηγέτης με περισσότερους από 400+ υπαλλήλους, λανσάροντας πρόσφατα το Alphas Creed και το χαρακτηριστικό του event, το AlphaCon.

Μετά τον εκφοβισμό σε ηλικία 11 ετών, ο Έβανς δηλώνει ότι ήταν μακρύς ο δρόμος για να φτάσει εκεί που είναι. «Αυτό το βιβλίο είναι το μήνυμα που θα ήθελα να είχα μεγαλώνοντας. Έψαχνα για έναν ήρωα. Ο πατέρας μου με ώθησε να πάρω την απόφαση να γίνω ήρωας του εαυτού μου».

Τι συνέβη?

«Να είσαι σπουδαίος ή να μην είσαι τίποτα γιατί κανείς δεν έρχεται να σε σώσει».

Αυτά ήταν τα λόγια του πατέρα του Έβανς που άλλαξαν τη ζωή του για πάντα. Είχε μόλις δεχτεί bullying και ξυλοδαρμό, κάτι που είχε γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

«Έπρεπε να πάρω μια απόφαση να σωθώ και να γίνω ο ήρωας του εαυτού μου».

Αυτή ήταν η μέρα που λέει ότι ανακάλυψε το θάρρος να αντεπιτεθεί. Σε ηλικία 11 ετών, ο Jeremiah πιστεύει ότι πήρε ένα μάθημα που όλοι πρέπει να ακούσουν αυτή τη στιγμή.

Ο Jeremiah μοιράζεται ότι ο κόσμος μπορεί να είναι ένα σκοτεινό και τρομακτικό μέρος. Κάθε μέρα έχουμε την επιλογή να αντισταθούμε στον φόβο ή να ξεφύγουμε από αυτόν. Όταν ο Έβανς μιλάει για φόβο, δεν μιλάει για καταστάσεις ζωής ή θανάτου. Θυμάται τους φόβους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά ζώντας στον σημερινό κόσμο.

«Αν είχες γεννηθεί μερικές εκατοντάδες χρόνια νωρίτερα, θα έπρεπε να ξυπνάς και να βρίσκεις το δικό σου φαγητό κάθε μέρα. Θα ανησυχούσατε μήπως βρείτε καθαρό πόσιμο νερό και ένα ασφαλές μέρος για ύπνο τη νύχτα. Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί που έχουμε τα «προβλήματα» που έχουμε κάθε μέρα», εξηγεί ο Έβανς.

«Ζούμε στην κουλτούρα των πολιτών όπου η κοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης μας διδάσκουν να φοβόμαστε τα πάντα. Οι φόβοι μας δεν είναι φόβοι «μάχης ή φυγής». Σήμερα, πολλοί από τους φόβους μας προέρχονται από το εγώ μας».

Ο Έβανς μοιράζεται ότι οι περισσότεροι από τους φόβους μας είναι εσωτερικοί. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι έχουν φόβους για τα χρήματα, την αγάπη ή το να κάνουν κάτι δύσκολο στη ζωή τους. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν τη δημόσια ομιλία ως νούμερο 1 φόβο τους. Ο Έβανς πιστεύει ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους μας, βρίσκουμε θάρρος και αυτοπεποίθηση.

«Αν μπορείς, πρέπει. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε αυτή τη φωνή στο υποσυνείδητό μας που μας λέει τι πρέπει να κάνουμε και τη ζωή που πρέπει να ζούμε. Αυτό το ονομάζω ο Θεός μέσα σου και το παλάτι του μυαλού σου», λέει ο Έβανς.

Μοιράζεται ότι το κλειδί για να ζήσεις τη ζωή των ονείρων σου είναι να αντιμετωπίζεις κατάματα τους φόβους σου.

«Όταν είσαι πρόθυμος να αντισταθείς στον φόβο και να τον κοιτάς νεκρός στο πρόσωπο ξανά και ξανά, θα συνεχίσεις να μεγαλώνεις και να πλησιάζεις στο παλάτι του μυαλού σου. Δεν έχουμε μάθει να αντέχουμε τον φόβο μας και να γίνουμε ήρωας του εαυτού μας. Στην πραγματικότητα, διδάχτηκαν να παραμένουν ασφαλείς, άνετοι και φοβισμένοι».

Ο Ιερεμίας έχει βαθιά πίστη στην εσωτερική δύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας. Το νέο του βιβλίο, «Alpha Hero» μοιράζεται πώς να ανακαλύψετε το μεγαλείο και τον σούπερ ήρωα μέσα σας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή των ονείρων σας προστατεύοντας τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Όταν ανακαλύπτετε πόσο ισχυροί είστε, βρίσκετε το θάρρος να ευδοκιμήσετε ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

«Η ζωή θα σε χτυπά πάντα με αντίσταση. Το σύμπαν πρόκειται να σε δοκιμάσει για να δει πόσο κακό θέλεις κάτι. Είτε γράφεις μια μεγάλη επιταγή, μιλάς στη σκηνή ή ξεπερνάς μια πρόκληση στη ζωή, πάντα θα υπάρχει φόβος, λέει ο Έβανς.

«Έχεις την ευκαιρία να τρέξεις και να κρυφτείς. Ή μπορείτε να επιλέξετε το θάρρος και να γέρνετε στον φόβο κάθε φορά. Όταν αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου, αρχίζεις να αποκτάς αυτοπεποίθηση και η νοοτροπία σου αλλάζει».

Αν πάρετε κάτι από το βιβλίο του, ο Έβανς ελπίζει να επιλέξετε να είστε θαρραλέοι σε ό,τι κάνετε.

«Όταν υιοθετείς θάρρος, ζεις με πίστη. Ο φόβος είναι απλώς μια πρόκληση για την πίστη σου».

Ο Έβανς μιλάει σε όλο το βιβλίο για τη δύναμη του ρόλου του Θεού στη ζωή του.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πόσο ισχυροί είναι. Έχουν τη δύναμη του Θεού μέσα τους να γίνουν όποιος θέλουν να γίνουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι τα όνειρά τους είναι εφικτά, οπότε συμβιβάζονται με αυτά που τους δίνει η ζωή. Θέλω οι άνθρωποι να αποφασίσουν να γίνουν ο ήρωάς τους και να συνειδητοποιήσουν ότι όλα είναι δυνατά».

Ο Ιερεμίας πιστεύει ότι όλοι γεννιούνται με την ίδια δύναμη, αλλά ότι ξεχνάμε τη δύναμή μας καθώς μεγαλώνουμε. Ο Έβανς δεχόταν bullying, τον αποκαλούσαν χοντρό και του πέταγαν φαγητό στο πρόσωπο ως παιδί. Είπε ότι τον ανάγκασε να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να μάθει αυτή τη δύναμη σε νεαρή ηλικία.

Μπορεί να μην είσαι πια παιδί, αλλά ο Έβανς πιστεύει ότι όλοι έχουμε παρόμοια εμπόδια που μας εμποδίζουν να ζήσουμε τη ζωή των ονείρων μας. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με φόβους. Κάθε μέρα, μπορούμε να επιλέξουμε το θάρρος.

«Να θυμάσαι, κάθε μέρα έχεις μια επιλογή να κάνεις: Να είσαι υπέροχος ή να μην είσαι τίποτα» – Jeremiah Evans

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.