Berify, Secret Sauce Φέρτε τη Βέλτιστη Ασφάλεια και την Κοινότητα στο SoCal And Beyond

Δύο από τα πιο δυναμικά επιχειρηματικά ονόματα της Νότιας Καλιφόρνια, το Berify και το Secret Sauce, έχουν ενωθεί για να αναδείξουν ένα ακμάζον τοπίο web3, προσφέροντας πολυπόθητο έλεγχο ταυτότητας και ανεκτίμητη συντροφικότητα σε νέους και υπάρχοντες χρήστες. Και οι δύο μάρκες παραμένουν τρομεροί ηγέτες στις αντίστοιχες αγορές τους και μαζί επαναπροσδιορίζουν αυτά που γνωρίζουμε και κατανοούμε για την κουλτούρα του web3 μέσα από έναν ευδιάκριτο ανθρώπινο φακό.

Η Secret Sauce αναστάτωσε την κοινότητα των αθλητικών παπουτσιών το 2020 όταν εισήγαγε ένα εκπληκτικό σχέδιο στρατηγικής μεταπώλησης που δεν μοιάζει με οτιδήποτε είχαμε δει πριν. Από το ντεμπούτο τους, οι μάγοι πίσω από το Secret Sauce Group έχουν εκτελέσει κομμάτια ξυραφιού σε δεκάδες αγορές υψηλών προδιαγραφών χωρίς να κόβουν καμία γωνία, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα, πιο περιζήτητα κομμάτια της ποπ κουλτούρας. Η ομάδα εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να μείνει δέκα βήματα μπροστά από το παιχνίδι, προσφέροντας 24/7 διορατικότητα και υποστήριξη στα μέλη της που εξακολουθούν να ζηλεύουν τη σκηνή του streetwear. Οι αφοσιωμένοι σύντροφοι ανταμείβονται αδρά για την αφοσίωσή τους και εκεί βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας τους. Η προσανατολισμένη στην κοινότητα πτυχή του Secret Sauce είναι ασυναγώνιστη στις αγορές μεταπώλησης, όπου τόσο μεγάλο μέρος της αλληλεπίδρασης είναι συναλλακτικό, ψυχρό και, κατά καιρούς, απογοητευτικό. Η πλατφόρμα τους παρουσιάζει μια πολύ ανθρώπινη εμπειρία για τους λάτρεις των sneakers και των streetwear, που θεωρούνταν ιδανική συνεργασία με μια άλλη τεχνολογική δύναμη της SoCal.

Το Berify, που κυκλοφόρησε επίσημα στις αρχές του 2019 στην Costa Mesa, εισήλθε σε έναν ψηφιακό τομέα γεμάτο εξαπάτηση και παρείχε έναν αξιόπιστο χώρο για τη διαχείριση και την επαλήθευση πρωτότυπου περιεχομένου από φωτογράφους, καλλιτέχνες και άλλους δημιουργούς. Μέσω μιας διαδικασίας επαλήθευσης δύο βημάτων, το Berify επαναφέρει την εξουσία στα χέρια του δημιουργού του και καθαρίζει τον κυβερνοχώρο από τους ιστούς της αράχνης. Στον πυρήνα της, η Berify ασχολείται με την ασφάλεια, αλλά η επωνυμία υπερβαίνει κατά πολύ αυτούς τους ρεαλιστικούς δείκτες. Σε συνεργασία με τη Secret Sauce, η Berify προσθέτει άλλο ένα επίπεδο αυθεντικότητας στο μοντέλο της Secret Sauce, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια εκτεταμένη πλατφόρμα ευκαιριών για τους υπάρχοντες χρήστες. Εν ολίγοις, γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του φυσικού προϊόντος και του σύμπαντος web3 με μια χούφτα λιχουδιές που είναι πιπεριές παντού.

«Η καινοτομία και η ενδυνάμωση της Secret Sauce με την τεχνολογία μας ανοίγει το δρόμο για την κοινότητα των sneaker δημιουργώντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη και ενισχυμένη δέσμευση και εμπειρίες», δήλωσε ο Matt McGuire, Business Development από την Berify.

Οι παραδοσιακοί χώροι web3 μπορεί να αισθάνονται αποξενωμένοι σε πολλούς χρήστες και το web2.0 έχει τη συνήθεια να αποκλείει τους κακώς ενημερωμένους. Με το Berify να ενώνει τις δυνάμεις του με τη Secret Sauce, δίνεται στους ανθρώπους η ευκαιρία να κάνουν περισσότερα με τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο, με επιπλέον νομιμότητα, φυσικά. Η Secret Sauce προσφέρει ήδη ένα κανάλι στο Discord αφιερωμένο αποκλειστικά στη νομιμοποίηση των προϊόντων, από αθλητικά παπούτσια και NFT μέχρι πατίνια και ρούχα δρόμου. Είναι μια δουλειά αγάπης, και απολύτως απαραίτητη, λαμβάνοντας υπόψη τον σκεπτικισμό που υπάρχει με οποιοδήποτε καταναλωτικό αγαθό υψηλής ποιότητας. Η Berify ακολουθεί αυτήν την προσέγγιση και προχωρά ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας μια αλυσίδα φύλαξης που διευκρινίζει πού ήταν ένα προϊόν και ποιος το χειρίστηκε στο παρελθόν. Αυτό το μονοπάτι με φρυγανιά προσκαλεί ένα άλλο επίπεδο εμπιστοσύνης στα καταναλωτικά αγαθά, ειδικά με αθλητικά παπούτσια και άλλα συλλεκτικά είδη υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, η Secret Sauce και η Berify σχεδιάζουν να λανσάρουν το Marketplace τους επόμενους μήνες, το οποίο θα είναι η πιο διαφανής πλατφόρμα διαθέσιμη για τους χρήστες. Τα μέλη του Secret Sauce θα μπορούν να αξιοποιήσουν αυτόν τον χώρο για αυξημένη ορατότητα και αξία στα δίκτυά τους.

Αυτές οι προσπάθειες καθιερώνουν μια σειρά χρησιμότητας για χρήστες που ξεπερνούν σημαντικά το παραδοσιακό όριο τεχνολογίας. Με το να “εξαφανιστεί”, ο καθένας μπορεί να έχει φωνή στον χώρο web3 και τα προνόμια δεν σταματούν με τη Secret Sauce. Η ενότητα μεταξύ αυτών των δύο εμπορικών σημάτων συμβολίζει την πιθανότητα να ακολουθήσουν και άλλες βιομηχανίες. Η Berify επιδιώκει να κινητοποιήσει και να οργανώσει απαξιωτικές αγορές που προηγουμένως είχαν κλειστές πόρτες, επιτρέποντας περισσότερο χώρο για καινοτομία και δημιουργικότητα στην ανάπτυξη και ανάπτυξή τους. Με μια συνεργασία όπως η Berify και η Secret Sauce, οι ευκαιρίες επέκτασης πέρα ​​από το συνηθισμένο πρωτόκολλο αυξάνονται και ανοίγουν το έδαφος για ισχυρότερες σχέσεις με τα προϊόντα και τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε περισσότερο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στο προσκήνιο μια νέα εποχή με sneakers, έλεγχο ταυτότητας και μια αλυσίδα φύλαξης για τα μέλη μας και την ευρύτερη κοινότητα με το Secret Sauce που τροφοδοτείται από την Berify», δήλωσε ο Michael Schneider, ιδρυτής της Secret Sauce.

Νωρίτερα τον Ιούλιο, το TIME δημοσίευσε μια ιστορία για την επικείμενη έκταση του μετασύμπαντος, επισημαίνοντας την κρίσιμη ισορροπία μεταξύ της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και της τεχνολογικής προόδου. Με παρόμοιο τρόπο, η ανερχόμενη παλίρροια της καινοτομίας web3 μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να ζεσταθούν οι άνθρωποι, αλλά η ομορφιά συμμαχιών όπως η Berify και η Secret Sauce είναι ότι η ανθρωπότητα δεν χάνεται ποτέ με την πρόοδο, αλλά μάλλον ενισχύεται στη διαδικασία.

Όταν η Secret Sauce παίρνει το Berified, μας ωθεί να συνδεθούμε περαιτέρω με τους ομολόγους μας και να μην συμβιβαζόμαστε ποτέ με την ονομαστική αξία. Η Secret Sauce παρέχει το έπαθλο, ενώ η Berify χτίζει τον κύκλο του νικητή. Είναι εδώ που μπορούμε να εμπλακούμε με περισσότερο νόημα και να προσθέσουμε σκοπό στην πρόοδό μας. Το Berify το επιτυγχάνει με ένα απλό άγγιγμα ενός smartphone, διασφαλίζοντας ότι η ενσωμάτωση του web3 είναι απρόσκοπτη και γεμάτη ευκαιρίες.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *