Bryanne DeGoede, Navigating Entrepreneurship – LA Weekly

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να γίνουν επιχειρηματίες, να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να γίνουν το αφεντικό του εαυτού τους. Για την Bryanne DeGoede, η διάκριση της έναρξης μιας επιτυχημένης επιχείρησης έχει οικοδομηθεί στο να βοηθήσει άλλους επιχειρηματίες και επωνυμίες να χτίσουν την αυτοκρατορία και την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους. Η Bryanne είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Συνεργάτης της BLND Public Relations, μιας διπαράκτιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων που εδρεύει στην πανέμορφη παραλία Hermosa.

Κατά τη διάρκεια του brunch στο Martha’s στην παραλία Hermosa, η Bryanne εξηγεί ότι η ιστορία της δεν είναι μια επιτυχία από τη μια μέρα στην άλλη. «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και προσπάθησα να ζήσω με αυτόν. Ήταν ένας κινητήριος παράγοντας σε όλη μου τη ζωή. Όταν έκλεινε μια πόρτα, δεν το έβλεπα ως μια στιγμή ήττας ή πτώσης, το είδα ως μια νέα ευκαιρία και ήξερα ότι σήμαινε απλώς ότι θα άνοιγε άλλος δρόμος», λέει η Bryanne «Δεν μπορείς να ελέγξεις τι σου συμβαίνει. μπορείτε μόνο να ελέγξετε πώς αντιδράτε. Το να μάθω να αναπτύσσομαι -ακόμα και να ευδοκιμώ- στα άβολα, είναι κάτι που έπρεπε να μάθω πολύ νωρίς», μου λέει.

«Ξεκίνησα την πρώτη μου επιχείρηση, μια εταιρεία εκδηλώσεων, το 2011, και σταδιακά μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να συνεχίσω να ξεκινώ επιχειρήσεις, να αντιμετωπίζω προκλήσεις και να δοκιμάζω νέα πράγματα. Ήταν σχεδόν σαν μια συνταγή που έπρεπε να καταλάβω – η αυτοπεποίθησή μου σε συνδυασμό με τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου σε συνδυασμό με την προθυμία και την ορμή που είχα ήδη», λέει, παίρνοντας τον καφέ της για πρώτη φορά. «Ειλικρινά… Ποτέ δεν υπήρξε πραγματικά ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Πήρα κάθε μέρα και απλά εστίασα σε αυτό που έπρεπε να κάνω για να είμαι επιτυχημένος ότι ημέρα. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε να κάνω τα πράγματα ένα βήμα τη φορά. Αυτή η συμβουλή με βοήθησε να συνεχίσω χωρίς να ανησυχώ για τη μεγαλύτερη εικόνα. Ήξερα ότι η συνέπεια ήταν το κλειδί, οπότε επικεντρώθηκα μόνο στον εαυτό μου και ποτέ δεν ανησυχούσα τι έκαναν οι άλλοι».

Το επιχειρηματικό πνεύμα της Bryanne έλαμψε σε νεαρή ηλικία. Μου λέει ότι μπήκε σε μπελάδες στο δημοτικό σχολείο επειδή πούλησε τα «ψαγμένα, ξεχωριστά» μολύβια της Hello Kitty σε προνομιακή τιμή στα μικρότερα παιδιά της τάξης της. Αργότερα, η επιχείρηση παιδικής χαράς της Bryanne εξελίχθηκε στην πρώτη της δουλειά στο Jamba Juice στα 15 της, όπου, με τα δικά της λόγια, «έλεγε τα smoothies σαν κανενός».

Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο, η Bryanne εισήχθη στον κόσμο των Δημοσίων Σχέσεων δουλεύοντας στο ξενοδοχείο Hardrock στο κέντρο της πόλης του Σαν Ντιέγκο. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Λος Άντζελες και ξεκίνησε την καριέρα της μετά το κολέγιο με μια εξέχουσα εταιρεία δημοσίων σχέσεων στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

«Αυτή η δουλειά ήταν η πρώτη μου πραγματική γεύση της βιομηχανίας. Πάντα ήξερα ότι ήθελα να γίνω μέρος του συναρπαστικού κόσμου των δημοσίων σχέσεων, αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν όλα διασημότητες και διασκεδαστικά πάρτι».

Μεγαλώνοντας στο Λος Άντζελες, η Bryanne δεν ήταν άγνωστη στη διαβόητη κουλτούρα του Χόλιγουντ. Όμως άρχισε να την κουράζει τα κλισέ.

«Δουλεύοντας σε αυτή την εταιρεία στο Μπέβερλι Χιλς, είδα τα χειρότερα του κλάδου. Γυναίκες που καταρρίπτουν άλλες γυναίκες, πλαστογραφίες, ανύπαρκτη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Γρήγορα, μετάνιωσα που ήθελα να είμαι στον κλάδο, παρόλο που ήμουν εξαιρετικός στην πραγματική δουλειά στην πορεία».

Η Bryanne είδε μια ευκαιρία και ένιωσε υποχρεωμένη να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία εκδηλώσεων στην τοπική της πόλη, Hermosa Beach. «Οφείλω μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου στη δικτύωση και στο timing», λέει καθώς σκέφτεται την αρχή.

Από εκεί, η Bryanne ξεκίνησε το BLND PR το 2014, χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια της εταιρείας εκδηλώσεων για να ξεκινήσει το όνειρό της να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία δημοσίων σχέσεων. «Ποτέ δεν σταμάτησα να σκέφτομαι τις δημόσιες σχέσεις και πώς ήταν τόσο πάθος μου να βοηθώ τις επιχειρήσεις και τις επωνυμίες να αναπτυχθούν. Απλώς δεν ήθελα να δουλέψω στον κλάδο όπως μου παρουσιάστηκε. Έτσι σκέφτηκα, απλώς θα δημιουργήσω τη δική μου εταιρεία». Με 5000 $ στο όνομά της και έναν υπάλληλο, έκανε ακριβώς αυτό.

Το πρώτο γραφείο της BLND στην παραλία Hermosa ήταν 200 τ.μ. σε ένα μικρό κτίριο — αλλά ήταν δικό της. «Σε ένα σημείο στην αρχή, προσφέραμε υπηρεσίες δωρεάν ή σε ένα κλάσμα της τιμής, μόνο και μόνο για να βγάλουμε το όνομά μας εκεί έξω. Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε με τοπικούς κοινοτικούς οργανισμούς και εστιατόρια. Τον πρώτο ενάμιση χρόνο, έβαζα όλα τα χρήματα που έβγαζα τα Σαββατοκύριακα με την εταιρεία εκδηλώσεών μου στο BLND για να τα βγάλω από το έδαφος».

«Χρειάστηκαν 3 ολόκληρα χρόνια ζωής από μισθό σε μισθό, συν τόνους άγχους, μόνο και μόνο για να γίνει το BLND κερδοφόρο. Ήταν πολλά 3 χρόνια», γελάει ειρωνικά.

«Θυμάμαι ένα τηλεφώνημα με τον μέντορά μου ένα πρωί στο δρόμο για το γραφείο, το οποίο μετατράπηκε σε μια κομβική στιγμή για μένα. Παραπονιόμουν για χρήματα και μισθοδοσία και έχασα έναν πελάτη και μόλις μου είχε προταθεί μια θέση σε μια πολύ μεγάλη εταιρική εταιρεία μέσω μιας σύνδεσης. Είχε ένα άφθονο μπόνους υπογραφής και εγγυημένο μισθό. Αμφισβητούσα τα πάντα. Ήθελα να ζήσω στα άνετα. Ήθελα να σταματήσω να ζω καθημερινά. Ο μέντοράς μου τα άκουγε όλα αυτά όπως πάντα — ήρεμος, ενωτικός. Ήθελα απλώς να μου πει, «ναι, πάρε αυτή τη δουλειά». Αντίθετα, μου είπε «Μπράιαν, κάνε ό,τι θέλεις, όποια απόφαση πάρεις είναι η σωστή απόφαση».

Η Bryanne συνεχίζει, «Μου είπε: «Αυτό που αποκρυπτογραφεί τους επιχειρηματίες από τους μη επιχειρηματίες είναι η ικανότητα να μένεις στο άβολο για λίγο. Αλλά η επιτυχία είναι πάντα πάνω-κάτω, η επιχειρηματικότητα δεν γίνεται πραγματικά ποτέ άνετη. Πρέπει να επιλέξετε να ζήσετε στο άβολο, να προσαρμοστείτε και τελικά να ευδοκιμήσετε σε αυτό. Εδώ αποφασίζεις τι είσαι και αν δεν είσαι επιχειρηματίας, δεν πειράζει. Θα τα πάτε μια χαρά στη ζωή ». Αυτό με χτύπησε σαν ένα σωρό τούβλα και ήταν πάντα μαζί μου». Νομίζω ότι είναι προφανές ότι η Bryanne πέρασε στην εταιρική δουλειά.

«Μέσα σε εβδομάδες υπογράφαμε περισσότερους πελάτες και πιο επιτυχημένους από ποτέ», γελάει και τελειώνει με αυτή τη δήλωση, «Αν περνάς από την κόλαση, συνέχισε. Για τα χαμηλά που περνάς, τα ψηλά πάντα αξίζουν τον κόπο. Είναι πραγματικά αλήθεια.”

Τα τελευταία 15 χρόνια η Bryanne πλοηγήθηκε στη βιομηχανία δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων και έχτισε το BLND σε περισσότερους από 10 υπαλλήλους, ένα δορυφορικό γραφείο στη Νέα Υόρκη και ένα όμορφο νέο ανακαινισμένο γραφείο 1500 τ.μ. στην παραλία Hermosa. Λέει ότι το μυστικό της επιτυχίας της είναι η ομάδα της. «Είσαι τόσο καλός όσο ο χειρότερος σου άνθρωπος».

Ωστόσο, παρά την επιτυχία της, η Bryanne δεν σταματά ποτέ να ανακαλύπτει τον εαυτό της και την εταιρεία της. Από προσωπική πλευρά, της αρέσει να πίνει ένα ποτήρι κρασί μετά τη δουλειά, να απολαμβάνει χαρούμενες ώρες με φίλους και ένα εβδομαδιαίο ραντεβού με τον σύζυγό της. Πάνω απ’ όλα, όμως, απολαμβάνει να είναι μητέρα στον δίχρονο γιο της, κάτι που όπως λέει είναι πολύ πιο δύσκολο από κάθε επιχειρηματικό αγώνα. «Η μητρότητα δεν είναι για τους αδύναμους. Είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να σε προετοιμάσει. Ωστόσο, αυτά τα χαμηλά είναι ΧΑΜΗΛΑ, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτά τα υψηλά αξίζουν κάθε χαμηλό με μια μακρινή βολή.”

Η BLND Public Relations προσφέρει Παραδοσιακά PR, Press Placement, Social Media Management, Talent Management, Influencer Relations και πολλά άλλα.

«Μερικές φορές ξεχνάω να κάνω ένα βήμα πίσω και να κοιτάξω τι έχω φτιάξει. Είμαι τόσο χαρούμενος που το BLND επεκτείνεται και πετυχαίνει, αλλά είμαι πιο χαρούμενος που είμαι αρκετά τυχερός που έρχομαι στη δουλειά και αγαπώ αυτό που κάνω».

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.