Cheers σε έναν νηφάλιο Οκτώβριο

Η ιδέα του Sober October ξεκίνησε όταν η Αυστραλιανή οργάνωση υγείας για τη νεολαία Life Education συγκέντρωσε χρήματα με τον έρανο «Ocsober» το 2010. Η φιλανθρωπική οργάνωση για τον καρκίνο Macmillan Cancer Support με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο συνέχισε να την ονόμασε Sober October.

Έκτοτε, μια πληθώρα εταιρειών αλκοολούχων μη αλκοολούχων ποτών (NA) ξεπήδησε σε όλο τον κόσμο, με το Ηνωμένο Βασίλειο να είναι μηδενικό για πολλές από αυτές, όπως το Seedlip, το οποίο μπορεί να βρει κανείς στα περισσότερα μπαρ σε όλο το Λος Άντζελες.

Πρόσφατα προλάβαμε Spencer Matthews, ο Βρετανός επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα που είναι ο ιδρυτής της CleanCo, μιας εταιρείας μη αλκοολούχων οινοπνευματωδών ποτών που περιλαμβάνει εναλλακτικά μη αλκοολούχα τζιν, ρούμι, τεκίλα και βότκα που είναι χωρίς ζάχαρη και vegan με λιγότερες θερμίδες. Τα υγρά δημιουργήθηκαν για να αναπαράγουν την αίσθηση στο στόμα και τη γεύση των αλκοολούχων ομολόγων τους.

Spencer Matthews (Courtesy CleanCo)

Μοιράστηκε το νηφάλιο περίεργο ταξίδι του που δεν ήταν κήρυγμα LA Weekly:

«Όταν ήμουν στα 20 μου, έκανα μια σειρά από δουλειές που ουσιαστικά απαιτούσαν να πίνω αλκοόλ ενώ διασκεδάζω. Δεν ήταν πραγματικά απαραίτητο, απλώς φυσιολογικό, ως μέρος της δουλειάς μου ως μεσίτης και αργότερα ως αστέρας του ριάλιτι. Ήταν απλώς μια πολύ κοινωνική ζωή και άρχισα να συνειδητοποιώ στα τέλη της δεκαετίας των 20 μου ότι η σχέση μου με το αλκοόλ έγινε μη βιώσιμη. Υποθέτω ότι ο φόβος να μην δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσω στο έπακρο τις δυνατότητές μου με τρόμαξε.

«Ήμουν πάντα πολύ φιλόδοξος άνθρωπος και είχα υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μου, και σιγά σιγά με τον καιρό είχα ξεφύγει από την κακή συνήθεια να πίνω υπερβολικά τακτικά και παρατήρησα ότι με επιβράδυνε. Όταν γνώρισα ποια ήταν αργότερα γυναίκα μου, που πίνει πολύ λίγο, έγινε ακόμα πιο εμφανές. Άρχισα να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί της από άλλους συναδέλφους μου και να πίνω φίλους.

«Πριν από τη γέννηση του πρώτου μας γιου, έγινα νηφάλια περίεργη και ήθελα να πειραματιστώ με τη νηφαλιότητα. Πολλοί άνθρωποι που θαύμαζα και κοίταξα ψηλά εκείνη τη στιγμή ήταν νηφάλιοι. Αναρωτιόμουν τι θα μπορούσα να φτιάξω με τον εαυτό μου, αν σταματούσα να πίνω αλκοόλ.

«Το έβαλα και ήταν σαν να έπαιρνα το χειρόφρενο από ένα γρήγορο αυτοκίνητο, η διαφορά ήταν τόσο απτή. Άλλαξε εντελώς τη ζωή μου. Κοίτα, δεν είμαι καθόλου κατά του αλκοόλ. Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι πίνουν και, στην πραγματικότητα, το μήνυμα της CleanCo είναι ένα μήνυμα μετριοπάθειας, όχι απόλυτης αποχής. Προσπαθώ να μην είμαι κήρυκος σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ. Αλλά για μένα, το να το κόψω έκανε τη ζωή μου πολύ καλύτερη. Όλα φαίνονταν πιο εύκολα, καλύτερα, πιο γρήγορα, πιο φωτεινά. Έγινα πιο δημιουργικός, πιο ανταποκρινόμενος, πιο ορμητικός.

«Αλλά δεν ήθελα να υποφέρει η κοινωνική μου ζωή, και αυτή είναι μια μεγάλη παρανόηση στον κόσμο, ότι πρέπει να πίνεις αλκοόλ για να διασκεδάσεις. Εννοώ ότι το να είσαι μεθυσμένος δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Λίγοι άνθρωποι ξυπνούν το επόμενο πρωί ευχόμενοι να είχαν πιει περισσότερο το προηγούμενο βράδυ με την ελπίδα να αισθανθούν περισσότερη πείνα. Δύο ή τρία ποτά μπορεί να είναι διασκεδαστικά, αλλά τότε το αλκοόλ μπορεί επίσης να καταστρέψει μια νύχτα, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να πίνετε υψηλό επίπεδο αλκοόλ για να διασκεδάσετε.

Νηφάλιος Οκτώβρης

«Παρατήρησα ότι η κοινωνική μου ζωή δέχτηκε λίγο χτύπημα, όταν βγαίνεις έξω και παραγγέλνεις ανθρακούχο νερό. Δεν ταίριαζα και έμεινα αρνητικά γιατί έκανα μια θετική θέση. Το να μην πίνεις σε ένα μπαρ οδηγεί σε σύγχυση, όπως ήταν δύσκολο στην αρχή να είσαι vegan πριν από 15 χρόνια.

«Ο μέσος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο ξοδεύει περίπου 252 ώρες πείνας κάθε χρόνο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της υγείας τους, αν είναι εύκολο να το κάνουν. Στους ανθρώπους δεν αρέσει να αλλάζουν τις συνήθειές τους, αλλά μπορείτε να πιείτε ένα απίστευτο κοκτέιλ χωρίς πραγματικό συμβιβασμό στη γεύση ή την κοινωνική εμπειρία.

«Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τους ανθρώπους που γνώριζα να σχολιάσουν τη φυσική μου εμφάνιση. Ακόμη και μετά από μερικές εβδομάδες, οι φίλοι είπαν ότι έμοιαζα διαφορετικός. Πιο ξύπνιοι και ζωντανοί. Ήταν πιο εύκολο να τρέχω και να σηκώνω βάρη. Γύρισα τον χρόνο πίσω. Έγινε μια ζωή λιγότερο χαμένη».

Μεγαλώνοντας στο νησί Καταλίνα, η κατανάλωση αλκοόλ ήταν ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους συναναστροφής με τους φίλους και την οικογένεια για την Brianda Gonzalez. Ένα σημείο καμπής ήρθε στη ζωή της πρόσφατα, όταν μια εξουθενωτική αυτοάνοση ασθένεια κόντεψε να αφήσει τη ζωή του πατέρα της και επανεκτίμησε τη σχέση της με το αλκοόλ.

Άνοιξε το The New Bar στη Βενετία, ένα αυτοπρόσωπο κατάστημα και μια ηλεκτρονική αγορά που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ποτών NA, συμπεριλαμβανομένων οινοπνευματωδών ποτών CleanCo, εργαλείων, προϊόντων και πληροφοριών για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές προτιμήσεις για έναν νηφάλιο τρόπο ζωής.

Νηφάλιος Οκτώβρης

Brianda Gonzales (Courtesy The New Bar)

Αν είστε νηφάλια περίεργοι, αναζητώντας κάποιες τοπικές δραστηριότητες, το New Bar είναι ανοιχτό για μια διασκεδαστική, στεγνή πρόκληση:

Επωνυμίες γευσιγνωσίας στο The New Bar:

14 Οκτωβρίου – Παρασκευή Figlia, ελάτε να πάρουμε ένα spritz, 4 μ.μ. έως 7 μ.μ.

16 Οκτωβρίου – Acid League Proxies, ελάτε να δοκιμάσετε την εναλλακτική λύση κρασιού που φτάνει πολύ πέρα ​​από τον αμπελώνα, 11 π.μ. έως 2 μ.μ.

Γνωρίστε τον συγγραφέα του The Dry ChallengeHilary Sheinbaum

Δωρεάν ποτά NA και τσιμπήματα για τοστ για το τέλος του Sober October

Πότε: 27 Οκτωβρίου, 5 μ.μ. έως 7 μ.μ

Πού: 1821 Lincoln Blvd., Venice, CA, 90291

Εισιτήριο:

Τάξη NA Wine & Cheese Pairing με Hilary Kinzler (Παραγωγός Food Network και τοπικός τυροκόμος)

Πότε: Οκτ. 20, 7 μ.μ. έως 8:30 μ.μ

Πού: 1821 Lincoln Blvd., Venice, CA, 90291

Τα εισιτήρια είναι $75/pp και είναι διαθέσιμα στις TheNewBar.com

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *