Haunted: Arts Calendar 27 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου

Πολυμέσα που διευρύνουν το μυαλό, στοιχειωμένα αρχοντικά κοκτέιλ πάρτι, τέχνη στοιχειωμένων μυαλών, επαναπροσδιορισμός της αναπαράστασης της Αναγέννησης, μπαρόκ θεατρικά έργα arte povera, memento mori στη σύγχρονη τέχνη, ανταλλάξιμοι Φρανκενστάιν σε ταινία, τελετουργική παράσταση με βάση τον ήχο, υπνωτικός φωτισμένος δημόσιος χώρος, κι αλλα. Και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τον οδηγό μας για το τέρας όλων των πόλεων για το Halloween για μια περαιτέρω αφθονία θεματικών, κουστουμαρισμένων, καλών στιγμών όλη την εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο.

ημερολόγιο στοιχειωμένων τεχνών

Έργο τέχνης από τον Mark Weaver (αριστερά) και την Ellie Pritts (δεξιά) στο Vellum LA

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Ηλεκτρική Ψυχεδέλεια στο Vellum LA. Μια ομαδική έκθεση που εξερευνά την αλλοιωμένη συνείδηση ​​μέσω της οπτικής σύνθεσης, σε επιμέλεια της Ellie Pritts. Ξεκινώντας με μια καθηλωτική αναδυόμενη δεξίωση στο SVStudios πριν μεταβείτε στη γκαλερί του Δυτικού Χόλιγουντ, Ηλεκτρική Ψυχεδέλεια στοχεύει να αμφισβητήσει τις αντιλήψεις των θεατών για την πραγματικότητα μέσα από καθηλωτικές οπτικές εμπειρίες. Ο Pritts επέλεξε καλλιτέχνες των οποίων το έργο προκαλεί αλλοιωμένες καταστάσεις συνείδησης και εμπνέει τους θεατές να σκεφτούν διαφορετικά. Εγκαίνια δεξίωσης: Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, 8-11 μ.μ., 3424 N. San Fernando Rd., Atwater. Έκθεση: Προβολή 28 Οκτωβρίου – 4 Δεκεμβρίου. Ελεύθερος; vellumla.com.

Max Hooper Schneider, HORROR, 2022. Προσαρμοσμένη κόκκινη ακρυλική βιτρίνα, vintage επιγραφές νέον, καραμέλα, μάσκα προβάτων, μικτά μέσα, σιλικόνη, βιτρίνα βαμμένης ρητίνης (Ευγενική χορηγία της LAND)

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Halloween House Party στο Los Angeles Nomadic Division. Ένα αξέχαστο Halloween House Party στο πραγματικό σπίτι που παρουσιάστηκε στην κλασική ταινία του 1978 του John Carpenter, Απόκριες. Ως φόρο τιμής στον ιστότοπο, το επαναφέρουμε στην κλασική έμπνευση ταινιών τρόμου της δεκαετίας του 1970 για μια βραδιά τέχνης, μουσικής, φαγητού και ποτού, που περιλαμβάνει μια πολυαισθητηριακή εγκατάσταση, μια σειρά εμπειριών που δημιουργήθηκαν από τον καλλιτέχνη Max Hooper Schneider. Τα έσοδα από τα εισιτήρια ωφελούνται από τα ετήσια προγράμματα δημόσιας τέχνης της LAND, υποστηρίζοντας καλλιτέχνες που εργάζονται σε όλο το Λος Άντζελες. Προτεινόμενη ενδυμασία είναι “Κλασική ταινία τρόμου Θύμα”. Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, 7-10 μ.μ. $200 και πάνω? διεύθυνση που παρέχεται με την αγορά εισιτηρίου· nomadicdivision.org.

Harmonia Rosales: Portrait of Eve (ευγενική προσφορά του UTA Artist Space)

Harmonia Rosales: Κήπος της Εύας στο UTA Artist Space. Μεγαλώνοντας στο Σικάγο, η κοσμοθεωρία και η καλλιτεχνική πρακτική της Rosales ενημερώθηκαν σε μεγάλο βαθμό από την αφρο-κουβανική καταγωγή της. Πηγαίνοντας στα μουσεία ως παιδί, ο Rosales γοητεύτηκε από την άψογη δεξιοτεχνία και τη σύνθεση των δασκάλων της Αναγέννησης, αλλά αποθαρρύνθηκε από τον ευρωκεντρισμό και τον πατερναλισμό της δουλειάς τους. Αυτοδίδακτος, οι πίνακές της δίνουν νέα πνοή στο αναγεννησιακό στυλ, επανασχεδιάζοντας τις ηγεμονικές αφηγήσεις με θέματα Μαύρων και Λατίνων στην πρώτη γραμμή των οικείων θρησκευτικών και ελληνορωμαϊκών αφηγήσεων, επαναλαμβάνοντας την ιστορία της δημιουργίας μέσα από τα μάτια των γυναικών και των Orishas, ​​θεοτήτων της Αφρικής. Διασπορά. 403 Foothill Rd., Beverly Hills; Εγκαίνια δεξίωσης: Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, 6-8 μ.μ. Ελεύθερος; utaartistspace.com.

My Barbarian: Broke People’s Baroque Peoples’ Theatre (The Three Goddesses). Φωτογραφία πρόβας στούντιο, Λος Άντζελες, 2009. (Η φωτογραφία είναι ευγενική προσφορά των καλλιτεχνών)

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Βάρβαρός μου: Broke People’s Baroque People’s’ Theatre στο ICA LA. Ένα ρεσιτάλ του μεγαλείου της υπερβολικής στελέχωσης μέσω φτωχών μέσων, Broke People’s Baroque People’s’ Theatre απεικονίζει μια συνάντηση ανάμεσα σε μια φανταστική ομάδα θεάτρου και ένα κοινό. Δομημένη ως ένα παιχνίδι μέσα σε ένα παιχνίδι μέσα σε ένα έργο, η παράσταση είναι ένα συγχωνευμένο decoupage από παρακάμπτοντα θεατρικά κείμενα, περίτεχνα μουσικά νούμερα και καλυμμένες αλληλεπιδράσεις. Η παράσταση συμπίπτει με την τρέχουσα έκθεση του ICA, μια έρευνα της μακροχρόνιας και πολυδύναμης πρακτικής του My Barbarian. 1717 E. 7th St., στο κέντρο της πόλης; Σάββατο 29 Οκτωβρίου, 5-9 μ.μ. Ελεύθερος; theicala.org.

Ο Michael Deyermond στην Craig Krull Gallery

Michael Deyermond: Το Trouble Cupκαι ο Νεντ Έβανς: Δεσμευμένο με νερό στην γκαλερί Craig Krull. Ο Μάικλ Ντάιερμοντ είναι ένας αγχωμένος, τραγικός, ερωτευμένος ποιητής που ψάχνει την ψυχή, με μια μοιρολατρία που μετριάζεται από την ειρωνεία, την εξυπνάδα και την αίσθηση της σκοτεινής κωμωδίας. Πλησιάζοντας στον θάνατο από προβλήματα υγείας στην Ιταλία, άρχισε να φτιάχνει οβελίσκους και ξύλινα τρόπαια, ίσως συμβολικά της ηρωικής προσπάθειας να συνεχίσει. Συμπτωματικά, η νέα έκθεση του Ned Evans εμπνεύστηκε επίσης από μια σχεδόν θανατηφόρα εμπειρία. Ενώ νοσηλευόταν, ο δια βίου σέρφερ Έβανς ονειρευόταν τον ωκεανό και άκουσε φωνές που του έλεγαν να κάνει αυτά τα έργα για το νερό. Σταθμός Bergamot, 2525 Michigan Ave., Santa Monica; Εγκαίνια δεξίωσης: Σάββατο 29 Οκτωβρίου, 4-6 μ.μ. Ομιλία καλλιτέχνη: 10 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. Σε προβολή έως τις 10 Δεκεμβρίου. Ελεύθερος; craigkrullgallery.com.

Ali Liebegott: All the Pet Ashes, 2022 (Ευγενική προσφορά της OCHI Projects)

Ali Liebegott: Δωμάτια και άλλα συναισθήματα στο OCHI Projects. Ο Liebegott είναι ένας οπτικός αφηγητής, που χρησιμοποιεί ακουαρέλα, μελάνι και λάδι για να φτιάξει πίνακες και σχέδια που παρουσιάζουν αιχμηρές παρατηρήσεις γεμάτες καλοφτιαγμένους χαρακτήρες, οικεία μέρη και καθημερινό πνεύμα. Χρονίζοντας τις εξελίξεις της καθημερινότητας, η Liebegott καλωσορίζει τον θεατή στην κοινότητά της και στο άμεσο περιβάλλον της, όπως φαίνεται μέσα από το φακό της δικής της queer συνείδησης. Κάθε αυτοπροσωπογραφία, τοπίο και εσωτερική σκηνή με έντονα χρώματα απεικονίζει την προσωπική εμπειρία με αποχρώσεις και πολυπλοκότητα και βασίζεται στη φευγαλέα φύση της μνήμης και των συναισθημάτων. 3305 W. Washington Blvd., West Adams; Εγκαίνια δεξίωσης: Σάββατο 29 Οκτωβρίου, 5-8 μ.μ. Σε προβολή έως τις 17 Δεκεμβρίου. Ελεύθερος; ochgallery.com.

Η Έλενα Μανέρο στην ArtBug Gallery

Έλενα Μανέρο: Ενδεχόμενα στην ArtBug Gallery. Το έργο της Έλενας Μανέρου λειτουργεί ως μια συσκευή που παρεμβάλλει δύο προσωρινότητες: προβαλλόμενες εικόνες που διαιωνίζουν τελετές μετάβασης, με αυτές των θεμάτων που ενσωματώνουν την παρουσία του παρόντος. Από αυτό το τέχνασμα προκύπτει ένα νέο γεγονός που ξεφεύγει από την παροδικότητα. Ο Manero διασχίζει το χρόνο μέσα από τον πόρο της μνήμης με την προβολή εικόνων μεταβάσεων από τη μια κατάσταση της ζωής στην άλλη: γενέθλια, γάμους, πρώτες κοινωνίες και άλλα συμβολικά γεγονότα που σηματοδοτούν τις αλλαγές των κύκλων της πραγματικότητας. 2441 Hunter St., στο κέντρο της πόλης; Εγκαίνια δεξίωσης: Σάββατο 29 Οκτωβρίου, 5-9 μ.μ. Ελεύθερος; instagram.com/artbugallery.

Φρανκενστάιν του Εθνικού Θεάτρου

του Εθνικού Θεάτρου Φρανκενστάιν στο Boston Court. Η επανάληψη του κλασικού τρόμου από τον Nick Dear σκηνοθετείται από τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ (Trainspotting, Slumdog Millionaire), και οι πρωταγωνιστές μονομαχούν με τα avatars του Holmes Benedict Cumberbatch (Χωριουδάκιτου BBC Σέρλοκ) και ο Jonny Lee Miller (Στοιχειώδης, Trainspotting) εναλλάσσοντας τους ρόλους του Βίκτορ Φρανκενστάιν και της δημιουργίας του. Αποτυπώθηκε ζωντανά στη σκηνή το 2011, αυτή η συναρπαστική, sold-out παραγωγή έγινε μια διεθνής αίσθηση, που βίωσαν σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο. 70 N. Mentor Ave., Pasadena; Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, 20:00, Cumberbatch ως Monster; Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, 7 μ.μ., ο Μίλερ ως τέρας. $20; bostoncourtpasadena.org.

King Britt (Φωτογραφία: Colin Kerrigan)

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Blacktronika: Τώρα είναι το φεστιβάλ του χρόνου στο MOCA Geffen. Οργανώθηκε με τον King Britt, Blacktonika είναι ένα φεστιβάλ που διαρκεί μια μέρα που εξερευνά τις πολλές πλευρές της ηλεκτρονικής μουσικής με 8 από τους πιο ατρόμητους καινοτόμους του είδους. Με τον πειραματισμό πολυεπίπεδων κλαμπ του Moor Mother και του DJ Haram’s 700Bliss; τα πολύχρωμα ηχητικά της Suzi Analogue. Η Καραϊβική επηρέασε τον πολυοργανισμό της Xenia Rubinos. η μελωδική αρθρωτή μαγεία του Colloboh. τα θερμά υποτονικά του JWords. οι ρυθμιστές που ταξιδεύουν στο χρόνο Tyshawn Sorey και ο King Britt. μελλοντικοί αρχαίοι ήχοι πολεμιστές Chimurenga Αναγέννηση? και το ντεμπούτο της πολυπολιτισμικής υπερομάδας του UC San Diego, 5hz. 152 N. Central Ave., Little Tokyo; Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 2-9 μ.μ. δωρεάν με rsvp? moca.org.

Η Carmina Escobar στο Coaxial

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Καρμίνα Εσκομπάρ: CHOLAEXCUINCLE: Ο θάνατος δεν υπάρχει στο ομοαξονικό. Ο Εσκομπάρ είναι ένας ακραίος τραγουδιστής, συνθέτης, αυτοσχεδιαστής, κινηματογραφιστής, καλλιτέχνης ήχου και διαμεσολάβησης με έδρα το Λος Άντζελες. Ο Escobar διερευνά και εκφράζει συναισθήματα, χώρους μνήμης, καταστάσεις αποξένωσης και δυνατότητες διαπροσωπικής σύνδεσης μέσω φωνητικών παραστάσεων, εγκαταστάσεων, πειραματικού θεάτρου, διεπιστημονικής συνεργασίας, νέων τεχνολογιών και κομματιών βίντεο/ταινιών που επιδιώκουν να αμφισβητήσουν τις αντιλήψεις μας για τη μουσικότητα, το φύλο, queerness, φυλή, σχέση με τη φύση και τα θεμέλια της ανθρώπινης επικοινωνίας. Ως ο σημερινός Καλλιτέχνης στο Residence στο Coaxial, ο Escobar παρουσιάζει μια νύχτα εγκατάστασης στο βωμό του Halloween και μια παράσταση ζωντανής ροής γύρω στα μεσάνυχτα το επόμενο βράδυ, μετακομίζοντας στο Dia de los Muertos. 1815 S. Main St., στο κέντρο της πόλης; Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, 6-9 μ.μ. Ομοαξονικός ιστότοπος: Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, 23:45-12:45 π.μ. Ελεύθερος; coaxialarts.org.

Phillip K. Smith: Parallel Perpendicular In West Hollywood Park (Φωτογραφία Jon Viscott)

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Phillip K. Smith III: Παράλληλη Κάθετη στο West Hollywood Park. Πέντε ανεξάρτητοι κατοπτρικοί όγκοι που αποτελούνται από παράλληλα και κάθετα επίπεδα αιωρούνται πάνω από έναν κύκλο διαμέτρου 40 ποδιών με πράσινο εξωραϊσμό. Παράλληλη Κάθετη προορίζεται να είναι ένα εντελώς διαδραστικό κομμάτι. Την ημέρα, οι μορφές του νέου μόνιμου δημόσιου γλυπτού αντικατοπτρίζουν τους επισκέπτες και το περιβάλλον του πάρκου, καθώς και τη γύρω θέα του Δυτικού Χόλιγουντ. Τη νύχτα, οι επιφάνειες με καθρέφτη φωτίζονται και αντανακλούν η μία την άλλη, μεταμορφώνονται και συγχωνεύονται μέσω αργών κινήσεων σε νέους, μεταβαλλόμενους χώρους καθαρού χρώματος. N. Robertson Blvd. μεταξύ Santa Monica Blvd. και Melrose Ave., WeHo; Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, 5:30 μ.μ. Ελεύθερος; weho.org.

Φεστιβάλ Infinity

Infinity Festival στα Goya Studios Hollywood. Infinity Festival Το Χόλιγουντ είναι το μέρος όπου το Χόλιγουντ συναντά τη Silicon Valley! Το φεστιβάλ, μια πολυήμερη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται στην καρδιά του Χόλιγουντ, γιορτάζει ιστορίες που ενεργοποιούνται από την τεχνολογία, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα ταλέντα αφήγησης του Χόλιγουντ με τους καινοτόμους δημιουργούς της τεχνολογίας αιχμής της Silicon Valley. Το περιβάλλον του Infinity Festival περιλαμβάνει πάνελ, εκθέσεις, προβολές, κεντρικές ομιλίες και άλλα, όλα καθοδηγούμενα από κορυφαίους καινοτόμους και δημιουργούς του σήμερα. 1541 N. Cahuenga Blvd., Hollywood; Τετάρτη – Σάββατο 2-5 Νοεμβρίου. Πλήρες πάσο 399 $. infinityfestival.com.

Phillip K. Smith: Parallel Perpendicular In West Hollywood Park (Φωτογραφία Jon Viscott)

Phillip K. Smith: Parallel Perpendicular In West Hollywood Park (Φωτογραφία Jon Viscott)

Phillip K. Smith: Parallel Perpendicular In West Hollywood Park (Φωτογραφία Jon Viscott)

Phillip K. Smith: Parallel Perpendicular In West Hollywood Park (Φωτογραφία Jon Viscott)

Phillip K. Smith: Parallel Perpendicular In West Hollywood Park (Φωτογραφία Jon Viscott)

Phillip K. Smith: Parallel Perpendicular In West Hollywood Park (Φωτογραφία Jon Viscott)

Ο Ned Evans στην γκαλερί Craig Krull

Ο Ned Evans στην γκαλερί Craig Krull

Η Harmonia Rosales στο UTA Artist Space

Σημείωση του συντάκτη: Η παρακάτω αποποίηση ευθυνών αναφέρεται σε διαφημιστικές αναρτήσεις και δεν ισχύει για αυτήν ή άλλες ιστορίες σύνταξης.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *