High Times στο Ντένβερ και Mourning στο Σαν Φρανσίσκο

Το παρακάτω δεν είναι μια καταχώριση οδηγού, γιατί εξακολουθώ να κοιτάζω τις σημειώσεις μου για το πώς θα πρέπει να βιώσει κανείς καλύτερα το Coors Field στο Ντένβερ και έχετε ήδη μια υπέροχη καταχώριση οδηγού για το Σαν Φρανσίσκο. Τούτου λεχθέντος, ο Έρικ πρότεινε στο παρελθόν ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε πάντα περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με τις εμπειρίες μου στο δρόμο.


Η τέταρτη περιπέτεια της χρονιάς: Rocky Mountain High με φίλους στο Κολοράντο.

Είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί πόσο πολύ χρειαζόμουν αυτή την εκδρομή στο Ντένβερ. Καθώς είχα προηγουμένως εμποδιστεί στα ταξίδια μου στη Φιλαδέλφεια, την Ουάσιγκτον, DC και το Σικάγο, με κρίσεις COVID και στις δύο πλευρές του ταξιδιού μου στο Anaheim, ήλπιζα για μια ομαλή επίσκεψη το Σαββατοκύριακο με φίλους από την περιοχή Bay που είχαν μετακομίσει ενώ εξερευνώντας πλήρως το Coors Field. Το Σαββατοκύριακο δεν απογοήτευσε.

Ο Μάικλ και η συμμορία. Coors Field. 30 Ιουλίου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

30 Ιουλίου 2022 – Το mojo του Μάικλ και του Κέρσοου νικήθηκαν από τον Coors Field.

Coors Field. 30 Ιουλίου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Είναι εύκολο να ξεχάσουμε ή να θεωρήσουμε δεδομένο πόσο καλός ήταν ο Clayton Kershaw το 2022, αν το επιτρέψει η υγεία. Στην πραγματικότητα, το statline του όταν ήμουν μέχρι στιγμής σε δύο εκκινήσεις το 2022 ήταν αηδιαστικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: 15 innings, 2-0, 1 H, 19K, 0 BB, 46 batters αντιμέτωποι (το ελάχιστο θα ήταν 45 – κατάρα σε, Luis Rengifo, κατάρα σε!), δεν θα ήμουν αρκετά αλαζονικός για να παραδεχτώ ότι περίμενα το ίδιο στο Ντένβερ, κάτι που θα ήταν προληπτικό.

Pitching Kershaw. 30 Ιουλίου 2022
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Ως εκ τούτου, είμαι κανονικός-στασίτης και μισώ να πηγαίνω αργά στο γήπεδο, πράγμα που εννοώ ότι το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει. Προσωπικά, στο μυαλό μου, αν δεν είμαι στη θέση μου μέχρι την ώρα του ύμνου, θεωρώ τον εαυτό μου καθυστερημένο και οι Dodgers τείνουν να είναι χάλια όταν καθυστερώ ιστορικά. Ως εκ τούτου, οι φίλοι μου και εγώ κατεβήκαμε περίπου δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κατόπιν αιτήματός μου, ωστόσο, η κίνηση προς το Ντένβερ ήταν τόσο απίθανη που δεν καταφέραμε να μπούμε στις θέσεις μας μέχρι το 2ο inning. Όταν άκουσα το βρυχηθμό του πλήθους ενώ πήγαινα στο Club Seating, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια από αυτές τις νύχτες.

Το παιχνίδι ήταν μια υπόθεση τραμπάλα, με τους Dodgers να έχουν το προβάδισμα στα μεσαία innings. Σε αυτό το σημείο, σχεδόν δεν αξίζει να μοιραστώ αυτό που συνέβη, γιατί τελικά, το σερί τελειότητας του Kershaw έσπασε πριν προλάβω να καθίσω. Ο Max Muncy παραλίγο να επεκτείνει το προβάδισμα των Dodgers σε τρεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι Rockies μπόρεσαν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ο Kershaw ήταν μια χαρά μέχρι την έκτη, όταν πήρε το BABIP στα ντους με ένα L δίπλα στο όνομά του στο boxscore. Οι Dodgers πήγαν σχετικά αθόρυβα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, κάτι που ήταν ασυνήθιστο για αυτή τη σεζόν. Οι φίλοι μου, που είναι πολύπαθοι, μανιώδεις θαυμαστές των Rockies, περίμεναν την επιστροφή των Dodgers. Ήταν πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Πέρασα όμορφα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

31 Ιουλίου 2022 – Ο Michael (προφανώς) δεν καταλαβαίνει τις ζώνες ώρας

Coors Field. 31 Ιουλίου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Καθώς πήγα σε αυτό το παιχνίδι σόλο, σκέφτηκα ότι θα έφευγα 2,5 ώρες νωρίτερα για την ώρα έναρξης του μεσημεριού στο Ντένβερ. Η ενδιαφέρουσα σημείωση σχετικά με τη στάθμευση στο Coors Field είναι ότι υπάρχουν δύο γενικοί χώροι στάθμευσης σε μια στενή και μεγάλη διαμόρφωση μακριά από το γήπεδο. Η παρτίδα “Α” είναι πιο κοντά στο χώρο στάθμευσης, αλλά είναι αρκετά μικρότερη από την παρτίδα “Β”, η οποία είναι λίγο φθηνότερη, ειδικά εάν αγοράσετε ξανά χώρο στάθμευσης. Η παρτίδα “Β” απέχει κάπως από το γήπεδο, παρόλο που βρίσκεται σε ιδιόκτητο πάρκο. Το κόλπο των υψηλότερων υψομέτρων είναι να πίνετε περισσότερο νερό από όσο νομίζετε επειδή ιδρώνετε περισσότερο από όσο νομίζετε.

Τέλος πάντων, το μεσημέρι κύλησε και κατάλαβα ότι το παιχνίδι ξεκίνησε στη μία. Σκέφτηκα λοιπόν ότι έπρεπε να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να εξερευνήσω διάφορα μέρη του Coors Field όπως φαίνεται στην παρακάτω συλλογή. Όπως θα συζητηθεί στην κατάλληλη καταχώρηση του Οδηγού, το Coors Field είναι ένα υπέροχο πάρκο.

Ειλικρινά, η αληθινή ιστορία αυτού του παιχνιδιού ήταν το πάρτι για τον James Outman. Ο Hitman το χτυπούσε στο παιχνίδι και γενικά περνούσε υπέροχα αυτό το ζεστό και βρώμικο απόγευμα.

Ομολογουμένως, είδα ένα όνειρο το προηγούμενο βράδυ ότι έπιασα το πρώτο του πρωτάθλημα εντός έδρας και το χρησιμοποίησα για να ανταλλάξω ένα βίντεο προώθησης του Clayton Kershaw που προωθούσε τα δοκίμιά μου στο κανάλι. Ομολογουμένως μόνο ένα μέρος αυτού του προαισθήματος έγινε πραγματικότητα, αλλά ίσως μια μέρα…

Ευτυχώς, τα σύννεφα της βροχής έφεραν λίγη ανακούφιση ακόμα κι αν οι Ντότζερς κλέβονταν στο εξωτερικό. Και ενώ η Kimbrel έκανε το παιχνίδι ενδιαφέρον, το οποίο θα είναι θέμα για αργότερα αυτή την εβδομάδα, οι Dodgers επικράτησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και αν τα πράγματα είχαν προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί, αυτό το παιχνίδι θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο πήγα, αλλά δυστυχώς, ο Vin Scully πέθανε μερικές μέρες αργότερα, προκαλώντας (ελπίζω) τη μοναδική μου Ανακεφαλαίωση Παιχνιδιού.

Όταν άκουσα ότι ο Μιγκέλ Βάργκας επρόκειτο να ξεκινήσει τη νύχτα μετά το πέρας του Βιν, ήξερα ότι έπρεπε να φύγω νωρίς από τη δουλειά και να πάω το Caltrain βόρεια στο Σαν Φρανσίσκο για το πρώτο μου παιχνίδι Dodgers-Giants της χρονιάς.

The First Homestand of the Year: Προσπαθώ να αποχαιρετήσω τον Vin και γεια στον Miguel Vargas.

Οι σκέψεις μου για το Oracle Park είναι γνωστές. Ειλικρινά, δεν είχα σκοπό να πάω μόνος μου σε ένα παιχνίδι στην Oracle φέτος. Αλλά αισθάνθηκα προσωπικά σημαντικό να με πάει στο γήπεδο με το συντομότερο δυνατό, που ήταν την επόμενη μέρα μετά το πέρασμα του Βιν.

Η θέση μου στο Oracle Park. 3 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Δυστυχώς, έχασα την τελετή πριν το παιχνίδι για τον εορτασμό της ζωής του Vin λόγω προβλημάτων με το CalTrain. Μπόρεσα να φύγω νωρίς από τη δουλειά λόγω του γεγονότος ότι ελέγχω ως επί το πλείστον το δικό μου πρόγραμμα, αλλά ποιο είναι το νόημα να φτάσω στη γραμμή του τραμ περισσότερο από δύο ώρες νωρίτερα, εάν το τρένο πρόκειται να αργήσει τόσο πολύ; Θα είχα μόλις οδηγήσει, και Μισώ απολύτως να οδηγώ στο Σαν Φρανσίσκο. Όταν βαρέθηκα αρκετά για να οδηγήσω και να με βάλουν μεταφορικά για στάθμευση, έφτασε το τρένο.

Ο Χούλιο Ουρίας είχε να κάνει. Oracle Park. 3 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Κατάφερα να πάρω τη θέση μου για ένα εικονιστικό τραγούδι, περίπου 80 $, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών, που είναι μια απόλυτη ευκαιρία για ένα παιχνίδι Dodgers-Giants στην Oracle. Ευτυχώς, η διάθεσή μου φώτισε, ήταν μια υπέροχη βραδιά και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Υπήρχαν μερικοί αντιπαθητικοί οπαδοί των Giants που κάθονταν ακριβώς πίσω μου και ήταν δυνατοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Δεν με πειράζει καθόλου η λογοπαίγνια ή η κοροϊδία. Πιθανότατα θα ανταπεξέλθω αν αρχίσετε να τα βάζετε μαζί μου, αλλά ξεπερνάτε τα όρια αν αρχίσετε να εκτοξεύετε βωμολοχίες με τον δικό μου τρόπο ή αν επιμείνετε ακόμα κι αν υπάρχει μια ηρεμία στη δράση. Επιπλέον, η παρουσία μου και ο Άντρικ φαινόταν να τους ενοχλεί επιμελώς, οπότε αρνήθηκα να μετακινηθώ, γιατί επρόκειτο να επιμείνω με καλοσύνη και να τους αγνοήσω.

Χάρηκα που είδα ότι ο Μιγκέλ Βάργκας και ο Τζέιμς Όουτμαν χτυπούσαν πίσω με πλάτη στη σειρά και ο Βάργκας βοηθούσε στην παροχή του 67% της επίθεσης εκείνο το βράδυ. Για το πρώτο του επίσημο at-bat, σκέφτηκα ότι μπορεί να το είχε χτυπήσει, κάτι που θα ήταν ένα περίεργο φτερό στο καπέλο μου. Αντίθετα, ήταν ένα διπλό βασικού κανόνα. Το ελικόπτερο του Βάργκας να σκοράρει τον Muncy στο τέταρτο ήταν επίσης μια απόλαυση.

Αυτό το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό με τους γίγαντες να φορτώνουν τις βάσεις τόσο στο όγδοο όσο και στο ένατο για να τις αφήσουν φορτωμένες χάρη στους ηρωισμούς του Έβαν Φίλιπς και όχι χάρη στην πράξη του Κρεγκ Κίμπρελ. Το τρεμάμενο πιο κοντά ήρθε στο ένατο και πήγε flyball στο βαθύ κέντρο, περπάτημα, μόνος (ο Joey Bart προφανώς θυμόταν πώς να χτυπήσει) με τον δρομέα να προχωρά στο 2B, HBP για να φορτώσει τις βάσεις. pop fly στο 2B και ένα K που θέλει να τελειώσει το παιχνίδι.

Και με αυτό, αυτή η αυτοσχέδια σειρά τριών αγώνων σε μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Ως αποτέλεσμα, οι Dodgers βελτιώθηκαν σε 8-1 όταν είμαι παρών φέτος. Αυτό το ρεκόρ μετά από εννέα αγώνες είναι το εντελώς αντίθετο από το ρεκόρ μετά από εννέα αγώνες το 2021, το οποίο είναι πολύ πιο ευχάριστο, παρόλο που αναγομώνω σε μεγάλο βαθμό παλιό έδαφος. Το μπέιζμπολ είναι αστείο έτσι.

Εν πάση περιπτώσει, αυτή η περίληψη ολοκληρώνει αυτήν την έκθεση πεδίου. Αργότερα αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξει άλλο ένα αμυντικό άρθρο και θα επικοινωνήσω μαζί σας από το δρόμο στο Twitter καθώς θα δημοσιεύω ζωντανά στο Twitter τις περιπέτειές μου τόσο στο Κάνσας Σίτι όσο και στο Μιλγουόκι. Τα λέμε τότε!

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.