Melt With You: Arts Calendar 21-27 Ιουλίου

Τεχνητή βιολογία, κλόουν κατά της βαρύτητας, το καθημερινό παράλογο, λιώνουν μαζί σου μαγεία, προϊστορικά μέλλοντα, πρόγονοι στην κοινότητα, κριτική σάτιρα, κρυπτοτέχνη με ποπ και παράδοση, ακτιβιστικά κλασικά, ανακυκλωμένα υλικά, όψιμους πίνακες αυτοκινήτων του Warhol και περισσότερες τέχνες για ο καύσωνας σας — λάθος, ημερολόγιο.

Η Σοφία Κρέσπο στο Vellum LA

Πέμπτη 21 Ιουλίου

Σοφία Κρέσπο: Σύντομες Ιστορίες Προσομοιωμένων Μορφών Ζωής στο Vellum LA. Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την τεχνητή νοημοσύνη, φαντάζονται ανόργανο υλικό και μηχανές. Η Sofia Crespo έχει καθιερωθεί ως μια πρωτοποριακή καλλιτέχνης που εργάζεται με την τεχνητή νοημοσύνη μέσω μιας εναλλακτικής προσέγγισης: ρωτώντας πώς οι αλγόριθμοι μπορούν να μας αφήσουν να εξερευνήσουμε τη βιολογία, τη φύση και την εξέλιξη με φρέσκα μάτια. 7673 Melrose Ave., West Hollywood; Εγκαίνια δεξίωσης: Πέμπτη 21 Ιουλίου, 7-9 μ.μ. Προβολή έως τις 7 Αυγούστου. Ελεύθερος; vellumla.com.

Acrobuffos: AIr Play (Φωτογραφία Florence Montmare)

Acrobuffos: Air Play στην Ευρεία Σκηνή. Ομπρέλες πετούν, υφάσματα πετούν στα ύψη πάνω από το κοινό, μπαλόνια καταπίνουν ανθρώπους και το χιόνι στροβιλίζεται, γεμίζοντας τη σκηνή. Ένα οπτικό ποίημα, χωρίς λόγια, ζωντανεύει τον ίδιο τον αέρα που αναπνέουμε. Με εκπληκτικές εικόνες και καταιγίδες γέλιου, Air Play αναπηδά στην άκρη του ορισμού: εν μέρει κωμωδία, εν μέρει γλυπτική, εν μέρει τσίρκο, εν μέρει θέατρο, όλα αυτά μεταμορφώνοντας τα συνηθισμένα αντικείμενα σε ασυνήθιστη ομορφιά. 1310 11th St., Santa Monica; Παραστάσεις 21-31 Ιουλίου; $35-$65; broadstage.org.

Loser Angeles στο Green Street Collective (Courtesy of Thinkspace)

Loser Angeles: Μπολ στο Green Street Collective. Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μέσων, το έργο του Loser Angeles παρουσιάζει κοινά θέματα και χαρακτήρες αυθόρμητα σε όλα τα έργα του, τα οποία διερευνούν και τονίζουν αυτό που περιγράφει ως «το παράξενο του συνηθισμένου». Η συχνή χρήση φωτεινών και βασικών χρωμάτων, τολμηρών γραφικών και κειμένου στο έργο του είναι εμπνευσμένα από την πρωτόγονη επιθυμία να δει την αρμονία σε διαφωνία. 718 S. Hill St., στο κέντρο της πόλης. Εγκαίνια δεξίωσης: Πέμπτη 21 Ιουλίου, 6-9 μ.μ. δωρεάν με rsvp? 718southhill.com.

Μέσα στην εγκατάσταση του Mark Dion’s Urban Wildlife Observation Unit στο Madison Square Park, Νέα Υόρκη

Παρασκευή 22 Ιουλίου

Fossilized and Realized: Tar Pits Video Festival στο La Brea Tar Pits Museum. Μια επιλογή από βίντεο που υποβλήθηκαν από το κοινό, μια προβολή μιας νέας ταινίας για το La Brea Tar Pits από τον συντονιστή και παρουσιαστή Nic Cha Kim και μια συζήτηση για τη σημασία των Tar Pits στην τέχνη και τη λαϊκή κουλτούρα με την αρχειονόμο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Yolanda Bustos και καλλιτέχνης Mark Dion, το έργο του οποίου εξετάζει πώς οι κυρίαρχες ιδεολογίες και οι δημόσιοι θεσμοί διαμορφώνουν την κατανόησή μας για την ιστορία, τη γνώση και τον φυσικό κόσμο. 5801 Wilshire Blvd., Miracle Mile; Παρασκευή 22 Ιουλίου, 8:30 μ.μ. (food trucks και ζωντανή μουσική έναρξη στις 5 το απόγευμα) Ελεύθερος; tarpits.org.

Η Emilia Cruz στο Art Share LA

Ο Παρατηρητής και ο Παρατηρούμενος στο Art Share LA. Μια ομαδική έκθεση μεικτών καλλιτεχνών, ζωγράφων και φωτογράφων Michael Massenburg, Emila Cruz, Gabor Ekecs και οι επιμελητές της Juliane Backmann και Eloy Torrez. Αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν περάσει δεκαετίες παρατηρώντας και τεκμηριώνοντας τους ανθρώπους και τα ιστορικά γεγονότα του Λος Άντζελες, και καθώς η ιστορία προχωρά και επαναλαμβάνεται, συνεχίζουν να εξιστορούν το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον τους. 801 E. 4th Pl., στο κέντρο της πόλης; Εγκαίνια δεξίωσης: Παρασκευή 22 Ιουλίου, 5 μ.μ. Σε προβολή έως τις 27 Αυγούστου. Ελεύθερος; artsharela.org.

Off-Kilter στο USC PAM

Sandra Low, Keiko Fukazawa και Kim-Trang Tran: Off-Kilter στο USC Pacific Asia Museum. Η έκθεση αναδεικνύει τις κοινές περιπετειώδεις και πειραματικές στάσεις των καλλιτεχνών απέναντι στα μέσα που έχουν επιλέξει και την παράξενη ικανότητα να αντιμετωπίζουν κοινωνικοπολιτικά ζητήματα με αμεσότητα, δύναμη και πάθος. Χρησιμοποιώντας σάτιρα και κριτικά σχόλια, το έργο τους υπογραμμίζει τη δύναμη των έγχρωμων γυναικών στη διαμόρφωση της κοινωνικής αλλαγής. 46 N. Los Robles Ave., Pasadena; Προβολή 22 Ιουλίου – 4 Σεπτεμβρίου. $10; pacificasiamuseum.usc.edu.

Morteza Khakshoor στο Five Car Garage

Σάββατο 23 Ιουλίου

Morteza Khakshoor: Μούδιασμα στο Five Car Garage. Ο Khakshoor εργάζεται με μια σειρά θεμάτων, αλλά η προσοχή του στο αρσενικό – σε όλες τις αδυναμίες, τους αγώνες και το πάθος του – παραμένει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της παραγωγής του. Ως συχνοί πρωταγωνιστές στους πίνακές του, όπως όλα τα θέματά του, προκύπτουν από κυκλικά μονοπάτια μέσα από εικόνες και αναμνήσεις που έχουν βρεθεί, που έχουν δει και θυμούνται ή εφευρέθηκαν από ολόκληρο ύφασμα. Εγκαίνια δεξίωσης: Σάββατο 23 Ιουλίου, μεσημέρι-4 μ.μ. Η διεύθυνση Santa Monica παρέχεται με rsvp. Ελεύθερος; emmagrayhq.com.

Ο Siavash Jaraiedi στο Advocartsy

Ιρανικό νομισματοκοπείο στο Advocartsy. Μια εναρκτήρια εκδήλωση με την αναδυόμενη αγορά NFT MetaMural, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της φυσικής τέχνης και των χώρων blockchain. Η ομαδική έκθεση πραγματεύεται θέματα κληρονομιάς, παραμυθιού, ταυτότητας και μνήμης σε μια επιμέλεια έργων καλλιτεχνών ιρανικής καταγωγής — Pouya Afshar, Kourosh Beigpour, Ali Dadgar, Siavash Jaraiedi, Mobina Nouri, Hadi Salehi, Shadi Yousefian, Xâmuš και NFT. βετεράνος Ζ-Χόβακ. 434 N. La Cienega, West Hollywood; Εγκαίνια δεξίωσης: Σάββατο 23 Ιουλίου, 7-10 μ.μ. Προβολή έως τις 6 Αυγούστου. Ελεύθερος; advocartsy.com.

Julius Eastman (Φωτογραφία Ron Hammond)

Julius Eastman και Wild Up στο Broad Museum. Μια ζωντανή συναυλία του Γυναικείο από τον άτακτο συνθέτη Julius Eastman, που συμπαρουσιάστηκε και ερμήνευσε το αναγνωρισμένο σύνολο κλασικής μουσικής Wild Up. Ο Eastman αμφισβήτησε τα θεμέλια αποκλεισμού της ευρωπαϊκής κλασικής μουσικής και οργάνωσε τις συνθέσεις του ως εργαλεία κοινωνικής αλλαγής. Όπως και οι καλλιτέχνες που παρουσιάστηκαν στην ειδική έκθεση του The Broad, Αυτή δεν είναι η σημαία της Αμερικήςο Eastman ήταν επίσης ένας ακτιβιστής που χρησιμοποίησε τις εμπειρίες της ζωής του ως ομοφυλόφιλος Αφροαμερικανός ως το έναυσμα για να αμφισβητήσει τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός και καλλιτέχνης. 221 S. Grand Ave., στο κέντρο της πόλης. Παρασκευή 23 Ιουλίου, 8 μ.μ. $20; thebroad.org.

Η Κάλλη Άρτε στο Self-Help Graphics

Κάλλη Άρτε: Sueños Real στο Self-Help Graphics. Η Kalli Arte (καλλιτέχνες Adriana Carranza και Alfonso Aceves) είναι γνωστή για την εντυπωσιακή μετατροπή των δισδιάστατων εκτυπώσεων σε περιβάλλοντα μεγάλης κλίμακας, βαθιά επηρεασμένες από τις προγονικές και σύγχρονες παραδόσεις τους, τη γειτονιά, τον πολιτισμό και τα ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης. Αποτίοντας φόρο τιμής στο πολιτιστικό οικοσύστημα που είναι το Boyle Heights, η έκθεση θα θεμελιωθεί από μια συμβολική εγκατάσταση του σπιτιού των καλλιτεχνών. Αυτό το κεντρικό γλυπτό θα συνδέσει σαν ρίζες και κλαδιά, με διάφορες εικόνες στοιχείων, ανθρώπων και εικονογραφιών που αποτελούν τον πυρήνα της δημιουργικής πρακτικής και της οικογενειακής τους μονάδας. 1300 E. 1st St., Boyle Heights; Εγκαίνια δεξίωσης: Σάββατο 23 Ιουλίου, 5-8 μ.μ. Σε προβολή έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Ελεύθερος; selfhelpgraphics.com.

Andy Warhol: Mercedes Benz C111 Experimental Vehicle, 1970 (1986) – © 2022 The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts, Inc. Με άδεια από Artists Rights Society (ARS), Νέα Υόρκη

Αντυ Γουόρχολ: Αυτοκίνητα: Έργα από τη Συλλογή Τέχνης της Mercedes-Benz στο Petersen Automotive Museum. Το ανολοκλήρωτο 1986/87 του Warhol ανατέθηκε στην 100ή επέτειο του αυτοκινήτου Αυτοκίνητα Η σειρά επρόκειτο να περιλαμβάνει 80 φωτογραφίες που καταγράφουν την ιστορία του μηχανοκίνητου αυτοκινήτου από το Daimler Motor Coach και το Benz Patent Motor Car, που χρονολογούνται και οι δύο από το 1886 μέχρι σήμερα. Η τελευταία σειρά εικόνων που έγινε στη ζωή του, ολοκληρώθηκαν μόνο 36 πίνακες με μεταξοτυπία και 13 σχέδια που αντιπροσωπεύουν οκτώ διαφορετικά μοντέλα Mercedes-Benz. Αυτές είναι αυτές οι φωτογραφίες και είναι πράγματι σπάνιο – Γουόρχολς που ίσως δεν έχετε ξαναδεί. 6060 Wilshire Blvd., Miracle Mile; Προβολή 23 Ιουλίου – 22 Ιανουαρίου. 19 $ γενική είσοδος μουσείου? petersen.org.

Susan Feldman: Road to Everywhere (Courtesy Matter Studio Gallery)

Κυριακή 24 Ιουλίου

Σούζαν Φέλντμαν: Κίνηση μέσω της ύλης στο Matter Studio Gallery. Ο Feldman είναι ένας καλλιτέχνης μικτών μέσων, που εργάζεται με παλιοσίδερα, αντικείμενα που βρέθηκαν, πλεξιγκλάς, μπογιές, φωτογραφίες και διάφορα άλλα ανακυκλωμένα υλικά για να δημιουργήσει έργα που είναι και γλυπτά και αρχιτεκτονικά, παραπέμποντας σε τοπία, περάσματα και αντανακλάσεις. Καθώς οι θεατές μετακινούνται στους χώρους των εγκαταστάσεων της, το έργο της Feldman εμπλέκει και μεταμορφώνει τα δικά μας φυσικά όρια, ενώ αναφέρεται σε θραύσματα εμπειριών. 5080 W. Pico Blvd., Mid-city; Εγκαίνια: Σάββατο 24 Ιουλίου, 4-7 μ.μ. Σε προβολή έως τις 21 Αυγούστου. Ελεύθερος; matterstudiogallery.com.

Sean Higgins: Second Talisman Vase, Mount St. Helens, 2022, γυαλισμένο κεραμικό, 10 x 7 in (Ευγενική προσφορά του LA Louver)

Τετάρτη 27 Ιουλίου

Ο Sean Higgins στο LA Louver. Το νεότερο Rogue Wave Project του LA Louver παρουσιάζει νέα φωτογραφία και γλυπτική του καλλιτέχνη Sean Higgins με έδρα το Λος Άντζελες. Στη νέα του σειρά φωτογραφικών έργων, ο Χίγκινς συνδυάζει πολλαπλές όψεις πραγματικών τοπίων για να δημιουργήσει φανταστικά εδάφη. Μια μορφή ψηφιακού κυβισμού, σε κάθε συμπιεσμένη εικόνα του, ο Χίγκινς φέρνει στο νου την εμπειρία της κίνησης και της ύπαρξης μέσα στο τοπίο. 45 N. Venice Blvd., Venice; Εγκαίνια δεξίωσης: Τετάρτη 27 Ιουλίου, 6-8 μ.μ. Σε προβολή έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Ελεύθερος; lalouver.com.

Η Krystyn Lambert στο Μουσείο Wende

Η Krystyn Lambert στο Μουσείο Wende (Εικονικό). Το έβδομο πρόγραμμα της σειράς του Wende’s In Search of Truth είναι μια συζήτηση για τη μαγεία και τη μαγεία. Η Krystyn Lambert, ψυχολόγος, μέντιουμ και μυστικιστής, θα μιλήσει για εναλλακτικές διαστάσεις της πραγματικότητας. Η Lambert είναι μια πολύ γνωστή φιγούρα στον κόσμο της μαγείας από την ηλικία των δώδεκα, γνωστή για τις σόλο ερμηνείες της στο ζωντανό σόου του Criss Angel’s Vegas και επί του παρόντος παρουσιάζει μια βιτρίνα που συνδυάζει μαγεία με επιδείξεις της παράξενης ικανότητάς της να εμβαθύνει στο μυαλό των μελών του κοινού. , ο Lambert έχει μια μοναδική οπτική για το τι είναι αλήθεια και τι σημαίνει να την αναζητάς πραγματικά. Τετάρτη 27 Ιουλίου, 4 μ.μ. δωρεάν με rsvp? wendemuseum.org.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *