Nickelytics, Serve Robotics και AmTrust Financial Partner σε καινοτόμο διαφημιστική καμπάνια εκτός σπιτιού στο Λος Άντζελες

  • Η εταιρεία κινητικότητας Adtech Nickelytics συνεχίζει τις καμπάνιες OOH επόμενης γενιάς στο Χόλιγουντ μαζί με την αυτόνομη πλατφόρμα παράδοσης, Serve Robotics
  • Η AmTrust Financial επεκτείνει το διαφημιστικό περιτύλιγμα από οχήματα κοινής χρήσης σε ρομπότ παράδοσης, καθιστώντας μια από τις πρώτες εταιρείες που διαφημίζονται στο μέσο

Η Nickelytics, μια startup adtech B2B που υποστηρίζεται από venture και επιτρέπει στις επωνυμίες να εκτελούν υπερτοπικές διαφημιστικές εκστρατείες εκτός σπιτιού, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη μιας από τις πρώτες διαφημιστικές καμπάνιες OOH που θα τοποθετηθούν σε ρομπότ. Η εταιρεία κινητικότητας συνεργάστηκε με την Serve Robotics, την κορυφαία εταιρεία αυτόνομης παράδοσης, και την AmTrust Financial, κορυφαία εταιρεία ασφάλισης ακινήτων και ατυχημάτων, για να επεκτείνει την υπαίθρια διαφήμιση σε μια καινοτόμο νέα μορφή: τα ρομπότ παράδοσης.

Οι διαφημίσεις της AmTrust θα τυλιχτούν γύρω από επιλεγμένα ρομπότ παράδοσης Εξυπηρέτησης σε μια νέα καμπάνια για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας στην περιοχή του Λος Άντζελες. Η Serve Robotics και η Nickelytics έχουν επίσης συνάψει μια συνεχή συνεργασία για να προσφέρουν σε επιπλέον διαφημιστές την ευκαιρία να εμφανιστούν στα ρομπότ πεζοδρομίων που τραβούν την προσοχή καθώς ολοκληρώνουν τις παραδόσεις φαγητού σε περιοχές υψηλής ορατότητας.

«Η επέκταση των προσφορών των πελατών μας, από περιτυλίγματα οχημάτων σε ρομπότ με έναν μακροχρόνιο συνεργάτη όπως η AmTrust είναι ένα συναρπαστικό σημείο καμπής για εμάς καθώς προσπαθούμε να εισέλθουμε σε επιπλέον αγορές εκτός έδρας», είπε. Judah Longgrear, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Nickelytics. “Η ευκαιρία που παρέχει το Serve στους διαφημιστές είναι πραγματικά μια καθοριστική στιγμή στον χώρο εκτός σπιτιού και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το μέσο θα προσφέρει ένα εντελώς μοναδικό είδος αφοσίωσης πελατών για τους συνεργάτες της επωνυμίας μας.”

«Η AmTrust συνεχίζει να επεκτείνει τα κανάλια που χρησιμοποιούμε για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα και τη συνάφεια για την επωνυμία μας με ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και άλλα κοινά-στόχους», σχολίασε. Hunter Hoffmann, Chief Marketing Officer στην AmTrust Financial Services. «Μετά από ένα επιτυχημένο πιλοτικό πέρυσι, επεκτείναμε φέτος τη διαφημιστική μας συνεργασία με το Uber car wrap με τη Nickelytics σε πολλές πόλεις μεσαίου μεγέθους σε όλη τη χώρα. Η αρχική έκθεση και οι ευκαιρίες επαναστόχευσης που προσφέρει η συνεργασία του Serve ήταν πολύ θετικές.»

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Nickelytics για να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας AmTrust καθώς τα φιλικά μας ρομπότ πεζοδρομίων ταξιδεύουν στο Λος Άντζελες, μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων και την κυκλοφοριακή συμφόρηση», δήλωσε. Prahar Shah, Chief Revenue Officer της Serve Robotics.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η Nickelytics και η Serve Robotics προωθούν τη διαφήμιση με βιώσιμο τρόπο, επισκεφτείτε τη διεύθυνση nickelytics.com/autonomous-delivery-robots.

Σχετικά με το Nickelytics

Η Nickelytics, μια startup που υποστηρίζεται από την Techstars, είναι μια πλατφόρμα που κάνει την κυκλοφορία υπερτοπικών διαφημίσεων εκτός σπιτιού τόσο απλή όσο η δημοσίευση διαφημίσεων στο διαδίκτυο. Η Nickelytics συνδυάζει τη φυσική παρουσία της υπαίθριας διαφήμισης με τη δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας για ασυναγώνιστα αποτελέσματα. Η Nickelytics αξιοποιεί διαφημίσεις εκτός σπιτιού μέσω premium κινητών στοιχείων, όπως οχήματα οικονομίας συναυλιών, ρομπότ αυτόνομης παράδοσης, ηλεκτρονικά σκούτερ και δίκτυα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να προσεγγίσουν πελάτες ανεξάρτητα από την τοποθεσία. Οι ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων κινητικότητας λαμβάνουν επίσης μια άλλη ροή εσόδων συνεργαζόμενοι με εμπόρους μάρκετινγκ. Με τη βοήθεια των αναλυτικών στοιχείων της Nickelytics, οι εταιρείες μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα την απόδοση των διαφημιστικών δαπανών τους χάρη στην εξελιγμένη απόδοση της Nickelytics και τις δυνατότητες ψηφιακής επαναστόχευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nickelytics.com.

Σχετικά με την AmTrust Financial Services, Inc.

Η AmTrust Financial Services, Inc., μια πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία χαρτοφυλακίου με έδρα τη Νέα Υόρκη, προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα ασφάλισης περιουσίας και ατυχημάτων, όπως αποζημίωση εργαζομένων, πολιτική ιδιοκτητών επιχείρησης (BOP), γενική ευθύνη και εκτεταμένη κάλυψη υπηρεσιών και εγγύησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AmTrust, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.amtrustfinancial.com.

Σχετικά με το Serve Robotics

Η Serve Robotics διαμορφώνει το μέλλον της βιώσιμης παράδοσης με αυτοοδήγηση. Η εταιρεία σχεδιάζει, αναπτύσσει και λειτουργεί ρόβερ μηδενικών εκπομπών που εξυπηρετούν ανθρώπους σε δημόσιους χώρους, ξεκινώντας από την παράδοση φαγητού. Ιδρύθηκε το 2017 ως το τμήμα ρομποτικής της Postmates, το Serve ξεκίνησε να δημιουργήσει μια εμπειρία ρομποτικής παράδοσης που ευχαριστεί τους πελάτες, βελτιώνει την αξιοπιστία για τους εμπόρους και μειώνει τις εκπομπές των οχημάτων στο μηδέν. Πέντε χρόνια αργότερα, τα αυτόνομα ρόβερ της εταιρείας ολοκλήρωσαν με επιτυχία δεκάδες χιλιάδες ανέπαφες παραδόσεις στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Ξεκίνησε ως ανεξάρτητη εταιρεία τον Φεβρουάριο του 2021, η Serve υποστηρίζεται από την Uber και άλλους επενδυτές παγκόσμιας κλάσης. Η Serve έχει πολλές καθιερωμένες εμπορικές συνεργασίες και συνεχίζει να επεκτείνει την πλατφόρμα συνεργατών της. Μάθετε περισσότερα στο www.serverobotics.com, ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω Κελάδημα και Instagram ή υποβάλετε αίτηση για να γίνετε μέλος της ομάδας μας στο LinkedIn.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *