THCjd: Τι είναι; – LA Weekly

Το THCjd (9-THCjd) θεωρείται ένα «ελάσσονος» κανναβινοειδές και θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα κανναβινοειδή. Λόγω της δύναμής του και των ξεχωριστών ψυχεδελικών του επιδράσεων, το THCjd έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή από τότε που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2020. Τι είναι λοιπόν το THCjd; Είναι ένα κανναβινοειδές που προέρχεται από την κάνναβη και πιστεύεται ότι είναι 19 φορές πιο ισχυρό από το THC.

Έχει επίσης πλευρική αλυσίδα 8-Carbon, καθιστώντας το ιδιαίτερα ισχυρό όταν αναμιγνύεται με το Delta 8 ή/και το Delta 10, καθώς και με άλλα γνωστά κανναβινοειδή.

Η ικανότητα του THCjd να δημιουργεί ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα χωρίς να προκαλεί συμπτώματα υπνηλίας ή λήθαργου είναι ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα χαρακτηριστικά του. Το THCjd με Delta 8 ή 10 φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα νέα εναλλακτική για όποιον αναζητά απόλυτα φυσικές μεθόδους για να φτάσει ψηλά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για το THCjd.

Το THCjd είναι ένα νέο κανναβινοειδές

Για να σας ενημερώσουμε για το THCjd, ένα νέο κανναβινοειδές, είμαστε πρόθυμοι. Έχει αρχίσει σταδιακά να κερδίζει κάποια φήμη μεταξύ πολλών επιχειρήσεων από την ανακάλυψή του το 2020. Αν και τα «ελάσσονα» κανναβινοειδή όπως το THCjd αναφέρονται ως τέτοια, δεν αποτελούν πρόσφατη εξέλιξη. Παρόλο που υπάρχουν φυσικά, είναι καινοτόμα καθώς η αγορά δεν τα έχει ακούσει.

Είναι το THCjd Φυσικό;

Το φυτό κάνναβης έχει μια φυσική ουσία που ονομάζεται THCjd. Είναι το μέρος της κάνναβης που είναι πιο ψυχοδραστικό και είναι αυτό που κάνει τους χρήστες κανναβινοειδών προϊόντων να αισθάνονται «υψηλά». Το THCjd προσκολλάται φυσικά στους υποδοχείς κανναβινοειδών στον εγκέφαλο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ποικίλα αποτελέσματα, όπως ευφορία, γαλήνη και χαλάρωση.

Θα προσφέρονται είδη THCjd από κάνναβη και ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν την ηρεμία και την ευημερία. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το THCjd καλύπτεται από το Νομοσχέδιο για τη Φάρμα του 2018. Επομένως, θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενες δηλώσεις χρήσης στη συσκευασία του προϊόντος.

Πώς παράγεται το THCjd;

Δεν υπάρχει ανάγκη τροποποίησης γιατί το THCjd είναι μια μορφή κανναβινοειδούς που απομονώνεται απευθείας από το φυτό κάνναβης. Για να αυξηθεί η ισχύς του, το THCjd αναμιγνύεται μερικές φορές με το Delta 8 ή/και το Delta 10. Ως αποτέλεσμα παράγεται ο συνδυασμός THC-H και THCjd, ο οποίος είναι και πιο ισχυρός από το THC και πιο μακροχρόνιος.

Λόγω της ισχύος του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Το THCjd μπορεί να καπνιστεί, να εξατμιστεί ή να καταποθεί και συνήθως προσφέρεται ως υγρό ή σκόνη.

Τι σημαίνει το THCjd;

Αν και δεν υπάρχει οριστική εξήγηση για το τι πραγματικά αντιπροσωπεύει το THCjd, συνήθως πιστεύεται ότι είναι τα αρχικά του ατόμου που το βρήκε. Tetrahydrocannabioctyl, ή THC-O εν συντομία, είναι το πραγματικό όνομα του THCjd. Το THC-O υπάρχει ήδη ως οξικό, το οποίο είναι ένα θέμα.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, αυτό το κανναβινοειδές πήρε το όνομά του από τον ερευνητή που έκανε την πρώτη ανακάλυψη. Οι ερευνητές που έκαναν την ανακάλυψη ήταν μια ομάδα Ιταλών επιστημόνων που ερευνούσαν μικρά κανναβινοειδή.

Τα πλεονεκτήματα του THCjd

Για τα άτομα που επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν, το νέο κανναβινοειδές THCjd είναι ένα ισχυρό, νόμιμο κανναβινοειδές με πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα και κύρια, το THCjd έχει μόνο τις τυπικές δυσμενείς επιπτώσεις άλλων κανναβινοειδών όταν χρησιμοποιείται σωστά και είναι απολύτως ασφαλές.

Μπορείς να πάρεις ψηλά το THCjd;

Παίρνετε ψηλά από το THCjd; Πώς το THCjd έχει 19 φορές υψηλότερη ισχύ από το THC; Το THCjd είναι ψυχοδραστικό, που σημαίνει ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ψηλά, αλλά η ισχύς του είναι 19 φορές μεγαλύτερη από αυτή του THC.

Εξήγηση της ισχύος THCjd

Το πώς μια THC μπορεί να είναι 19 φορές ισχυρότερη από μια άλλη μπορεί να είναι ένα μυστήριο για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι σε σύγκριση με το συνηθισμένο THC, το THCjd μπορεί να προσκολληθεί στους υποδοχείς σας 19% πιο έντονα. Το Ενδοκανναβινοειδές Σύστημά σας (ECS) περιέχει τους υποδοχείς σας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για διάφορες σωματικές διαδικασίες.

Οι αλληλεπιδράσεις των υποδοχέων σας με την THC συνήθως οδηγούν σε ένα αίσθημα υψηλής ευφορίας. Το συναίσθημά σας αυξάνεται καθώς περισσότερη THC προσκολλάται στους υποδοχείς σας. Το THCjd έχει μεγαλύτερη δύναμη από άλλα προϊόντα κάνναβης, επομένως μπορείτε να προβλέψετε θετικά αποτελέσματα από αυτό.

Προϊόντα THCjd

Όταν πρόκειται για προϊόντα που προέρχονται από κάνναβη που δημιουργούνται με THC-H, THCjd, Delta 8, Delta 9 και Delta 10, το νέο κανναβινοειδές, το THCjd, έχει πολλές δυνατότητες. Το κύριο ψυχοδραστικό συστατικό στα φυτά κάνναβης είναι η THC, η οποία εξάγεται για την παραγωγή προϊόντων THCjd από τα άνθη ή τα μπουμπούκια αυτών των φυτών.

The Lights Out Collection

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη συλλογή Lights Out που περιέχει THCh και THCjd. Μαζί με το THCh + THCjd, προσθέσαμε το δικό μας μείγμα Delta 9 THC, THCP και Live Resin Delta 8 THC.

συμπέρασμα

Τώρα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με το THCjd, ένα ολοκαίνουργιο κανναβινοειδές. Ως αποτέλεσμα, το THCjd έγινε διαθέσιμο και δημιουργεί μεγάλο buzz. Σύμφωνα με αναφορές, αυτό το κανναβινοειδές είναι 19 φορές πιο ισχυρό από το THC και έχει πολλά πλεονεκτήματα. Σου στέλνω θετική ενέργεια.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *