The Heat Is On: Κορυφαίοι σεφ του Πρωταθλήματος μοιράζονται κοινά θέματα στο γυμνάσιο Susan Miller Dorsey

Υπάρχει ένας σκληρός ανταγωνισμός στο γυμνάσιο Susan Miller Dorsey στο West Adams, αλλά δεν είναι στο γήπεδο ποδοσφαίρου τους που έχει καλλωπίσει γενιές πρωταθλητών. Είναι στην κουζίνα και ο προπονητής είναι η καθηγήτρια Μαγειρικών Τεχνών και η απόφοιτος του Dorsey, Sonja Mason-Briscoe.

Common Threads Cooking For Life, το οποίο είναι ένα μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα που εμποτίζει την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά με τη διατροφή-εκπαίδευση για υψηλός μαθητές σχολείων, συγκέντρωσαν μερικούς από τους καλύτερους σεφ του κόσμου της μαγειρικής με μαθητές για έναν κορυφαίο διαγωνισμό σεφ στην πανεπιστημιούπολη του Dorsey τη Δευτέρα.

Καθόλου αρχάριος όσον αφορά τον ανταγωνισμό, η σεφ της DAMMA Anontia Lofaso συντόνισε τη μάχη που περιελάμβανε τις κορυφαίες ανταγωνίστριες σεφ Stephanie Izard από το Girl & the Goat, τον Encino ντόπιο Govind Armstrong από το The Lobster and Post & Beam, τη Shirley Chung της κας Chi Cafe και την Elizabeth Falkner από το Citizen Cake στο Σαν Φρανσίσκο.

Κορυφαίοι σεφ, μαθητές και κριτές συγκλίνουν στο γυμνάσιο Susan Miller Dorsey (Michele Stueven)

Οι σεφ συνεργάστηκαν με ηλικιωμένους του Dorsey για να μαγειρέψουν συνταγές, που παρέχονται από την ομάδα Common Threads, που περιλάμβαναν το jicama ως το συστατικό έκπληξη. Οι κριτές περιελάμβαναν τον συνέδριο της περιοχής Isaac Bryan. Nichol Whiteman, Διευθύνων Σύμβουλος του Los Angeles Dodgers Foundation. και Mason-Briscoe, επικεφαλής καθηγητής του προγράμματος School of Business and Culinary Arts Management στο Dorsey High School.

«Με αυτό το πρόγραμμα, αναλαμβάνουμε μαθητές και όχι απλώς τους δείχνουμε πώς να μαγειρεύουν, αλλά τους διδάσκουμε τη σημασία της υγιεινής διατροφής και της λήψης πιο υγιεινών επιλογών», είπε ο Άρμστρονγκ. LA Weekly Δευτέρα, στην πανεπιστημιούπολη της οποίας οι απόφοιτοι περιλαμβάνουν τον ποιητή Τσαρλς Μπουκόφσκι, τον δικηγόρο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, τον τραγουδιστή Μπίλι Πρέστον και τον φύλακα των Μπάφαλο Μπιλς Τζόρνταν Σίμονς.

«Η κουζίνα ενός εκατομμυρίου δολαρίων εδώ, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είναι μέρος του καταπληκτικού γαστρονομικού προγράμματος που έχουν στο Dorsey», είπε. “Πηγαίνει πολύ πέρα ​​από τη βασική κουζίνα σας για οικιακή οικονομία.”

Κοινά νήματα

Ο σεφ Γκόβιντ Άρμστρονγκ και ο μαθητής Μπράιαν Μοράλες (Μικέλε Στίβεν)

Ο Άρμστρονγκ συνεργάστηκε με τον μαθητή Μπράιαν Μοράλες για τάκος ψαριών και μια σαλάτα κομφετί, ο Τσουνγκ και ο μαθητής Άλεξ Μάγια έδωσαν ένα ουράνιο τόξο και η Φάλκνερ άλλαξε από τις γλυκές της ρίζες στο αλμυρό μαζί με την Ντρου Κρισπ Σόλομον για ένα μπολ tofu με κουνουπίδι με αβοκάντο και κόλιανδρο. Ο τίτλος του κορυφαίου σεφ ήταν η Γουαδελούπη Σαντιάγο, που ετοίμασε Αιθιοπικό μπαχαρικό κοτόπουλο με Izard (συνταγή παρακάτω.)

«Έχουμε εδώ ένα εστιατόριο που διευθύνεται από φοιτητές και χωράει 120 άτομα», λέει ο εκπαιδευτής Mason-Briscoe. LA Weekly, ενώ επιβλέπει την προετοιμασία του αγώνα. «Δεν μαθαίνουν απλώς μαγειρική, αλλά εργάζονται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, προβλέποντας προϋπολογισμό και ερευνώντας για να αναπτύξουν τα μενού. Δημιουργούν ειδικά γεύματα που πωλούν στο προσωπικό. Μια φορά την εβδομάδα, έχουμε διεθνή μπουφέ με διαφορετικό θέμα, που απαιτεί λίγη έρευνα. Αν κάνουν το Μαρόκο, το οποίο πολλοί από τους μαθητές δεν ξέρουν πού βρίσκεται, μαθαίνουν τα πάντα για την κουλτούρα και την κουζίνα αυτής της περιοχής και χρησιμοποιούν τις μαθηματικές τους δεξιότητες για να καταλάβουν μερίδες και μετρήσεις. Όλες οι ακαδημαϊκές αρχές εντάσσονται στο πρόγραμμα Διαχείρισης Μαγειρικών Τεχνών, συμπεριλαμβανομένης της επίλυσης συγκρούσεων και της συνεργασίας με άλλους».

Το Common Threads παρέχει σε παιδιά και οικογένειες εκπαίδευση μαγειρικής και διατροφής για να ενθαρρύνει υγιεινές συνήθειες που συμβάλλουν στην ευεξία. Το πρόγραμμα εστιάζει στον εξοπλισμό των κοινοτήτων που δεν διαθέτουν πληροφορίες για να κάνουν οικονομικά προσιτές, θρεπτικές και ελκυστικές επιλογές τροφίμων, όπου κι αν ζουν, εργάζονται, μαθαίνουν και παίζουν. Επειδή το φαγητό έχει τις ρίζες του στον πολιτισμό και την παράδοση, το Common Threads προωθεί την ποικιλομορφία σε όλα τα μαθήματα και τις συνταγές, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να γιορτάσουν τον πολιτισμό τους.

Κοινά νήματα

Η σεφ Shirley Chung και ο μαθητής Alex Maya (Michele Stueven)

Από το 2008, ο εθνικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει συνεργαστεί με σχολικές περιφέρειες, μεμονωμένα σχολεία, κοινοτικούς οργανισμούς και άλλους εταίρους για την ενσωμάτωση προγραμμάτων υγείας και ευεξίας σε περισσότερα από 200 σχολεία και τοποθεσίες κοινότητας σε όλη την κομητεία του Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να φτάσει πάνω από 130.000 μαθητές (PreK-8 ), γονείς/φροντιστές και εκπαιδευτικοί, μαγειρεύουν και σερβίρουν πάνω από 950.000 υγιεινά σνακ και γεύματα και παρέχουν πάνω από 1,4 εκατομμύρια ώρες πρακτικής μάθησης.

«Αν αυτοί οι ηλικιωμένοι αποφασίσουν να συνεχίσουν τη μαγειρική ως επάγγελμα ή ως μέσο για να πληρώσουν για το κολέγιο, θαυμάσιο». λέει ο κόουτς Μέισον-Μπρίσκο. «Ο στόχος είναι τουλάχιστον να ξέρουν να μαγειρεύουν αρκετά καλά και πιο υγιεινά τώρα, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν κάποιες από τις προϋπάρχουσες συνθήκες στην κοινότητά μας και στις οικογένειές τους. Είμαστε ακόμα ένας πληθυσμός χαμηλού έως μέτριου εισοδήματος με φοιτητές που προέρχονται από ομαδικά σπίτια και ανάδοχες οικογένειες. Ελπίζουμε ότι αυτά που μαθαίνουν εδώ θα τα χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους, προσωπικά και επαγγελματικά».

Κοινά νήματα

Το νικητήριο πιάτο – Doro Wat (Michele Stueven)

Κοινά νήματα

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.