There is More to Life: Experience Higher Levels with The Lighthouse Leadership Academy by Tara Oldridge

Όταν ζητήσαμε από την Ιδρύτρια Τάρα Όλντριτζ για το λεπτό βήμα του ανελκυστήρα που εξηγεί την εμπειρία που μεταμορφώνει τη ζωή που είναι το The Lighthouse Leadership Academy, η απάντησή της ήταν: «Δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει ούτε ένα λεπτό. Είναι μια 100% μεταμόρφωση ολόκληρης της ζωής σας. Όλοι εσείς, το παρελθόν σας, το μυαλό σας, η καρδιά σας, βγαίνετε μπροστά και μέσα από αυτό το έργο, απελευθερώνεστε. Το Lighthouse σας απελευθερώνει εντελώς από τις λαβές που μπορεί να σας έχει η ζωή: τη ντροπή, τις περιοριστικές πεποιθήσεις, τους κατεστραμμένους γάμους, τον εθισμό στα ναρκωτικά, ακόμη και την πεποίθηση ότι η ζωή σας είναι πολύ τέλεια για να ρισκάρετε να αλλάξετε. Ήρθε η ώρα να αφεθείτε. Σταμάτα να δίνεις τη δύναμή σου. Αυτός είναι ο Φάρος».

Το Lighthouse είναι το μετασχηματιστικό οικοσύστημα του Oldridge που εκτείνεται πέρα ​​από το χρονικό πλαίσιο της αρχικής πορείας και μένει μαζί σας για πάντα. Βασισμένο σε διδασκαλίες από τη δεκαετία του 1970, η πορεία του Oldridge διαφέρει κατά έναν σημαντικό τρόπο: Δημιουργεί χώρο για να δοξάζεται ο Θεός στις προπονήσεις.

Οι πόρτες της αίθουσας εκπαίδευσης Lighthouse, ενώ είναι εικονικές πλέον, είναι ανοιχτές σε οποιονδήποτε. «Όλοι πρέπει να φύγουν», είπε ο Όλντριτζ. «Δεν απευθυνόμαστε σε κανέναν συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει θέση. Καθοδηγούμε και ενδυναμώνουμε εκείνους που μπορεί να αισθάνονται ότι έφτασαν στον πάτο τους, εκείνους που αισθάνονται κολλημένοι και συγκλονισμένοι και εκείνους που οδηγούνται και φιλόδοξοι επιχειρηματίες γνωρίζοντας ότι προορίζονται για περισσότερα — και οποιονδήποτε ενδιάμεσο. Τους βοηθάμε να δουν ποιο είναι το επόμενο επίπεδό τους και να επιτύχουν την ανακάλυψη για να φτάσουν εκεί».

Η Oldridge τα έχει δει όλα: οι γυναίκες που έχουν πέσει θύματα εμπορίας βγαίνουν από την εκπαίδευσή της κατέχοντας πλήρως τη δύναμή τους για άλλη μια φορά. Οι άνδρες που έχουν υποστεί σωματική, ψυχική και συναισθηματική κακοποίηση βιώνουν ευαλωτότητα και ελευθερία από το θυμό. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες, μέσω του Φάρου, μπορούν επιτέλους να βιώσουν ξανά τη δύναμή τους, να αισθάνονται θαρραλέοι και να γνωρίζουν ότι είναι παιδιά του Θεού. Από επαγγελματίες αθλητές και διασημότητες της λίστας A έως χρήστες ουσιών, εργασιομανείς ή χαμένες ψυχές με φαινομενικά τέλειες οικογένειες και καριέρες, το Oldridge φωτίζει το δρόμο για όποιον είναι έτοιμος για τη ζωή που δημιούργησε ο Θεός για να ζήσουν. Το Lighthouse Leadership τους δίνει τον χώρο να μάθουν ότι μπορούν να κάνουν μια σημαντική διαφορά σε αυτόν τον κόσμο.

Δομή Φάρου

Η εμπειρία που αλλάζει τη ζωή του Lighthouse περιλαμβάνει τρία επίπεδα, από τα οποία τα μέλη αποφοιτούν ξεχωριστά. Περιλαμβάνουν Ενεργοποίηση, Επιτάχυνση και Επίδραση. Το τρίτο, τελευταίο επίπεδο, λέει ο Oldridge, είναι το πιο συγκεντρωμένο από τις προπονήσεις και δεν είναι για όλους.

«Το επίπεδο ηγεσίας που αποκτά ένας μαθητής θα καθορίσει την πιθανότητα να προχωρήσουν στο Impact. Είναι μόνο για όσους είναι σοβαρά έτοιμοι για εξυπηρέτηση και ριζικές αλλαγές, μόνο με πρόσκληση. Είναι για τους αληθινούς ηγέτες που θα διαμορφώσουν τον κόσμο μας και δεν γλιτώνουμε κανένα κόστος».

Επί του παρόντος, η εμπειρία συμβαίνει στο διαδίκτυο και το Lighthouse 2 έρχεται σε 14 ημέρες τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Ο στόχος της Oldridge είναι να επαναφέρει το Lighthouse 3 στον φυσικό χώρο συναντήσεων, μια μορφή που χρησιμοποιούσε πριν από την πανδημία.

Ο Oldridge περιέγραψε το δωμάτιο και τη σημασία του για την πορεία, λέγοντας: «Το δωμάτιο είναι μπαγιάτικο, δύστροπο και ανεπιτήδευτο, στην αρχή. Δεν υπάρχει τίποτα στους τοίχους, οι καρέκλες είναι κενές, σε ένα τόξο. Θα μπορούσε κανείς να μπει μέσα και να σκεφτεί, “Ω, αυτό είναι βαρετό, πού είναι όλα τα χρώματα και τα λουλούδια;” Ενώ ένα άλλο άτομο μπορεί να μπει και να σκεφτεί, “Είναι τόσο καθαρό και γαλήνιο, μπορώ να σκεφτώ πραγματικά εδώ μέσα”. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι μια ερμηνεία. Υπάρχουν μυριάδες τρόποι για να ερμηνεύσετε κάθε κατάσταση. Αυτή είναι η ουσία αυτού που κάνουμε εδώ. Να προσέχουμε πώς ερμηνεύουμε τον κόσμο γύρω μας και να αναζητούμε την αλήθεια».

Φάρος: Στον πυρήνα του

Ο Oldridge εξήγησε ότι είναι άσκοπο να περιγράψουμε πώς να κατανοήσουν πλήρως τη δουλειά που κάνουν, γιατί δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση που προσφέρεται τώρα ή ποτέ. Το αγαπημένο μας ρητό που χρησιμοποίησε για να το περιγράψει απαριθμεί ως εξής: «Ο Φάρος είναι μια στιγμή προς στιγμή, πολικός, συγκλονιστικός, βιωματικός, ασφαλής, τρυφερός, ισχυρός, έντονος, πνευματικός που δοξάζει τον Θεό».

Ο Oldridge συνέχισε λέγοντας ότι «Δεν υπάρχει άλλη δουλειά εκεί έξω σαν αυτή, και ενώ μια εκδοχή του κυκλοφορεί από τη δεκαετία του ’70, το καλωσόρισμα του Θεού μας κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά. Δεν υπάρχει άλλο εκπαιδευτικό κέντρο που να κάνει αυτό που κάνουμε εμείς και κατάλαβα γιατί: Είναι τολμηρό. Σε άλλες αίθουσες εκπαίδευσης, είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε τη λέξη «Σύμπαν» και να παρακάμψετε το ίδιο το μέρος από το οποίο προέρχονται αυτές οι προπονήσεις (Η Βίβλος)! Εδώ στο Lighthouse, λέμε την αλήθεια».

Έχει δίκιο: Τα μηνύματα του Lighthouse στην πραγματικότητα παρακάμπτουν τις αρχικές διδασκαλίες των περασμένων δεκαετιών και πηγαίνουν πίσω στις ρίζες του στη Βίβλο, ρίζες που οι αρχικοί ιδρυτές δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν ή επέλεξαν να αγνοήσουν. Ο Όλντριτζ διαπίστωσε, αφού εργάστηκε σε άλλα κέντρα ηγεσίας, ότι κάθε διάκριση και αρχή από την οποία αντλούσαν ήταν εύκολα αναφορά και αντιγραφή από τις γραφές. Η Oldridge πήγε κατευθείαν στην πηγή και εκφράζει με πάθος την αγάπη που δείχνει ο Θεός στους μαθητές της αν είναι πρόθυμοι να ακούσουν.

Ο Φάρος δεν είναι εκπαίδευση. Είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή, τιμή και προνόμιο να είσαι μέρος του 4 έως 5% των συμμετεχόντων που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

Ιστορίες περιπτώσεων μετασχηματισμού

Μερικά μετασχηματιστικά αποσπάσματα από προηγούμενους συμμετέχοντες στο Lighthouse Leadership Academy περιλαμβάνουν:

«Έχω ξεπεράσει τις περιοριστικές μου πεποιθήσεις, ξεπέρασα το να μην εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και να μην εμπιστεύομαι τους άλλους».

«Αυτό έχει αποκαταστήσει και ανανεώσει τη ζωή μου με έναν όμορφο τρόπο».

«Απλώς με συγκινεί».

Όποιος ξέρει ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή έχει δίκιο. Και ξεκινά με το Lighthouse Leadership Academy.

Σχετικά με την Tara Oldridge

Η Tara Oldridge, ιδρύτρια της Lighthouse Leadership Academy, είναι μια μεταμορφωτική οραματίστρια, η αποστολή της οποίας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν την αλήθεια τους και να ανταποκριθούν στο θεόσταλτο κάλεσμά τους να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο. Είναι επίσης η δημιουργός του Vision to Business, ενός 2ήμερου εργαστηρίου για τις γυναίκες για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή επιχείρηση που αγαπούν, και παρουσιάστρια του podcast The Smart Woman Show. Έχει παρουσιαστεί στο περιοδικό Forbes και στο περιοδικό Entrepreneur. Μάθετε περισσότερα για το Lighthouse Leadership Academy εδώ: https://www.lighthouseleadershipacademy.com/

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *