Top 5 πιο δημοφιλείς τύποι συσκευασίας μαριχουάνας

Σε συνεργασία με το The Fresh Toast

Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αξιοσημείωτες προσεγγίσεις στη συσκευασία ζιζανίων σήμερα για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πόσο μακριά αυτή η απλή μεταγενέστερη σκέψη έχει εξελιχθεί σε καθοριστικό παράγοντα στον κλάδο.

Η μαριχουάνα έβγαινε λίγο, δύσκολα στο άνοιγμα αλλά και εύκολο να σχιστούν οι σακούλες. Αν ο προμηθευτής τύχαινε να έχει εορταστική διάθεση, ίσως η τσάντα να είχε κάποια δέντρα ή χαμογελαστά πρόσωπα. Οι καιροί σίγουρα έχουν αλλάξει. Με τις μεγάλες αλλαγές στη νομιμοποίηση και την παραγωγή της μαριχουάνας την τελευταία δεκαετία, είναι εύκολο να ξεχάσουμε τις παλιές εποχές που ήταν παράνομη και δεν υπήρχαν περιττά στοιχεία στη συσκευασία.

Τώρα, όπως φαίνεται, υπάρχουν παντού διακοσμητικά στοιχεία. Σε μια νόμιμη αγορά που είναι ώριμη από ανταγωνισμό, όλοι βρίσκονται σε έναν αγώνα δρόμου για να σκεφτούν το επόμενο μεγάλο πράγμα. Είτε πρόκειται για αφρώδες ποτό κάνναβης είτε για έναν νέο τύπο βρώσιμου — ολόκληρη η αγορά γεμίζει όλο και περισσότερο με έννοιες. Ακόμη και η συσκευασία μαριχουάνας, αυτή η κάποτε απλή, πλαστική και αδύνατη σακούλα έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό μέρος των προϊόντων που πωλούνται στη νόμιμη αγορά κάνναβης.

Υπάρχουν, φυσικά, νομικές και υλικοτεχνικές εκτιμήσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά το σχεδιασμό της συσκευασίας. Αλλά εκτός από αυτό, είναι συχνά το να κάνετε μια δήλωση σχετικά με το πώς συσκευάζετε το ζιζάνιο σας. Μπορεί να σημαίνει την επιτυχία ενός νέου εκκολαπτόμενου brand ή την αποτυχία μιας άλλης εταιρείας που χάνεται στη θάλασσα του ανταγωνισμού.

Ακολουθούν πέντε από τις πιο δημοφιλείς και αξιοσημείωτες προσεγγίσεις στη συσκευασία μαριχουάνας σήμερα για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πόσο μακριά αυτή η απλή σκέψη έχει εξελιχθεί σε καθοριστικό παράγοντα στη βιομηχανία.

Ταυτότητα μάρκας

Στα ιατρεία μαριχουάνας δεν είναι πλέον μόνο το στέλεχος ή το αν είναι indica ή sativa, αλλά το ποιος το φτιάχνει και το διανέμει είναι εξίσου σημαντικό. Οι μάρκες, η αναγνώριση και η φήμη της μάρκας παίζουν ήδη ρόλο στο πώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τη μαριχουάνα. Ένα παράδειγμα του πώς η συσκευασία μπορεί να διαμορφώσει την ταυτότητα μιας μάρκας είναι η Narvona. Αυτή η εταιρεία πήρε την ιδέα της συσκευασίας μαριχουάνας και την οδήγησε σε τόσο υψηλό αντίληψη και επαγγελματικό επίπεδο που κέρδισε το Παγκόσμιο Βραβείο Συσκευασίας της Κοινοπραξίας Συσκευασίας PAC. Ήταν η πρώτη εταιρεία κάνναβης που το έκανε ποτέ το 2020.

Η Nicolette Pavlis, πρόεδρος της εταιρείας, είπε στο Forbes: «Όπως όλοι σε αυτήν την επιχείρηση, θέλαμε να δείξουμε στους γονείς μας τι πρέπει να είναι η κάνναβη», είπε. «Κάνε το νόμιμο. Φτιάξτε το Sephora.” Η συσκευασία, με άλλα λόγια, προσπαθεί να δώσει στο προϊόν ταυτότητα και νομιμότητα, όπως ακριβώς μια μάρκα μακιγιάζ ή ένα προϊόν οικιακής χρήσης. Ένα επιτυχημένο μάρκετινγκ όπως αυτό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην καθιέρωση μιας επωνυμίας, και αυτός είναι ο λόγος που έχει γίνει μια τόσο δημοφιλής προσέγγιση στη συσκευασία.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα πλαστικά απόβλητα από τη συσκευασία κάνναβης γίνονται πρόβλημα στις ΗΠΑ και στον Καναδά

μαριχουάνα nug
Φωτογραφία Kirill Vasikev / EyeEm/Getty Images

Μινιμαλιστικός

Μια άλλη δημοφιλής τεχνική συσκευασίας είναι η μινιμαλιστική προσέγγιση. Κομψές, καθαρές επιφάνειες που αναδεικνύουν απλώς την επωνυμία και το ίδιο το προϊόν. Είναι πιθανό να βλέπετε συχνά αυτήν την μινιμαλιστική τάση, καθώς φαίνεται καθαρή, ακολουθεί όλα τα πρότυπα συμμόρφωσης και είναι επίσης ένας οικονομικός τρόπος για να δώσετε μια επαγγελματική εμφάνιση στο προϊόν. Όσον αφορά τις μινιμαλιστικές συσκευασίες κάνναβης, το Packaging Digest είπε: «Η υιοθέτηση μιας μινιμαλιστικής προσέγγισης στο branding μπορεί να δώσει σε μια επιχείρηση μια πιο κομψή και σύγχρονη εμφάνιση. Τα καθαρά και απλά σχέδια εξακολουθούν να ταιριάζουν καλά με το θέμα της χαλάρωσης και του διαλογισμού, αλλά φέρνουν τη μάρκα στη νέα εποχή.»

Φιλικό προς το περιβάλλον και βιολογικό

Οι φιλικές προς το περιβάλλον και βιολογικές προσεγγίσεις στη συσκευασία είναι επίσης επιτυχημένες και δημοφιλείς. Συμπληρώνουν τα φυσικά προϊόντα κάνναβης και προσελκύουν επίσης ένα σημαντικό μέρος της καταναλωτικής βάσης. Όπως το θέτει το herbceo, «οι καταναλωτές κάνναβης είναι γενικά πολύ ευαισθητοποιημένοι για το περιβάλλον και η καταβολή της από την άποψη της οικολογικής ευθύνης είναι ένας τρόπος για να συλλάβουμε την πίστη των εκατομμυρίων λάτρεις της κάνναβης σε όλο τον κόσμο». Καθώς στρέφεται όλο και περισσότερο στη σημασία του χαμηλότερου αποτυπώματος άνθρακα, είναι πιθανό να δούμε μια συνεχή ανάπτυξη στην αγορά φιλικών προς το περιβάλλον συσκευασιών.

Συμβατό και χωρίς κινδύνους

Αν και η συσκευασία συμμόρφωσης δεν είναι ακριβώς «μοντέρνα», είναι σίγουρα υποχρεωτική. Οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν οι συσκευασίες να είναι τουλάχιστον αδιάβροχες για παιδιά, μη πολύχρωμες και «αδιαφανείς» με πολλές προειδοποιητικές ετικέτες. Αυτοί οι νόμοι διαφέρουν σημαντικά από πολιτεία σε πολιτεία, με ορισμένες πολιτείες να απαιτούν ακόμη και τη χρήση συγκεκριμένων γραμματοσειρών. Αυτοί οι περιορισμοί, αν και δεν είναι συγκεκριμένο στυλ συσκευασίας, μπορούν να διαμορφώσουν την εμφάνιση της συσκευασίας. Είναι επίσης ο λόγος που μπορεί να παρατηρήσετε ότι η συσκευασία της μαριχουάνας διαφέρει σημαντικά από πολιτεία σε πολιτεία – δεν οφείλεται στην έλλειψη δημιουργικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η συσκευασία κάνναβης στη Νέα Υόρκη πρόκειται να ανανεωθεί για τους ενήλικες

μαριχουάνα σε βάζο
Φωτογραφία από ArtistGNDphotography/Getty Images

Το γυαλί και η αεροστεγή συσκευασία εξακολουθούν να κυριαρχούν

Μπορεί να αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποια αξία στη συσκευασία ή αν πρέπει να επιλέξετε ένα είδος ζιζανίου έναντι ενός άλλου κακού στη συσκευασία του. Η απάντηση είναι… μερικές φορές. Εάν αγοράζετε λουλούδι, ειδικά σε μεγαλύτερες ποσότητες, θέλετε ένα δοχείο που δεν είναι απλά ελκυστικό στο μάτι. Πρέπει επίσης να είναι λειτουργικό.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, τα γυάλινα σφραγιζόμενα βάζα, όπως τα στυλ βάζας mason, παραμένουν το καλύτερο υλικό για χρήση στη συσκευασία μαριχουάνας, ειδικά εάν σκοπεύετε να την αποθηκεύσετε για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκετε συχνά μερικά από τα καλύτερα λουλούδια σε γυάλινα αεροστεγή δοχεία. Είναι κλασική εμφάνιση και διατηρεί φρέσκο ​​το κορυφαίας ποιότητας μπουμπούκι.

Διαβάστε περισσότερα στο Το φρέσκο ​​τοστ

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Author: c5concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published.